17 maaliskuuta, 2009

SQUIRES KITCHENIN VÄRIT

Tänään saapui viime viikolla tilaamani paketti, jonka sisällön myötä voin vihdoin suunnitella muunkinlaista väritystä kakkuihin, kuin mitä Sallisen marsipaanien värikartta tarjoaa. Tein pikaisen hintavertailun kotimaiset vs. ulkomaiset nettikaupat ja totesin, että selkeästi edullisinta oli tilata värejä suoraan Squires Kitchenin omasta online-shopista. Ainoa huono puoli tässä oli, että valikoiman selaamiseen ja tilaukseen tuhraantui aikaa huomattavan kauan, koska monimutkaisempaan logiikkaan ja hakemistoon en yhdessäkään nettikaupassa ole törmännyt. Toisaalta sainpahan tutustua kerralla koko SK:n tarjontaan ja vaikka värien lisäksi tilaukseen tuli yhtä sun toista pientä, olivat lähetyskulutkin pienemmät kuin kotimaisista verkkokaupoista tilattaessa.

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen miettinyt tilamista ulkomailta. Kauanko tilauksen saaminen kesti? Mitä nuo pastavärit olivat englanniksi? (että löydän SK:n nettisivuita)

  VastaaPoista
 2. Tilaus tuli mielestäni neljäntenä tai viidentenä arkipäivänä tilaamisesta. Pastavärit ovat paste colours englanniksi ja löytyvät sieltä Sugarcraft-otsikon alta.

  VastaaPoista
 3. Paljon tuolta paikassa mistä tilasit oli postarit? Tulee tosiaankin paljon halvemmaksi tilata ulkomailta kuin kotimaisista verkkokaupoista. Vielä, kun ihan samoja merkkejä myyvät. Kiitos kivasta blogista! Löysin jo monta reseptiä mitä pitää itsekkin kokeilla :)

  VastaaPoista
 4. Apua, en kyllä enää muista paljon postarit oli. Mielikuva olis, että jotain 4€ luokkaa. Ja kiva että tykkäät blogistani!

  VastaaPoista