28 huhtikuuta, 2009

HELLO KITTY -KAKKU II


Tein tuttavien tyttären 5-vuotisjuhliin kakun, joka oli päivänsankarin toiveen mukaisesti Hello Kitty -aiheinen. Täytteenä banaania, mansikkahilloa ja vaniljakreemi-kermaa, päällä marsipaania. Koristeet ovat myös marsipaania. Ensimmäistä kertaa kokeilin koristelua palapeli-tyylillä, jossa siis erivärisiksi värjätyistä marsipaaneista leikkelin oikean malliset palat ja sommittelin ne suoraan kakun päälle. Hauskaa puuhaa, mutta jälleen kerran aika työlästä. (Varsinkin kun en vieläkään ole oppinut, että koristeet voisi tehdä hyvissä ajoin etukäteen...)

 
GRATTIS FRIDA!!!
13 kommenttia:

 1. Todella kaunis kakku! Upean tasaisesti marsipaanikin on laitettu. :)

  VastaaPoista
 2. järjettömän hieno kakku!

  VastaaPoista
 3. Ihanan iloisen näköinen kakku.

  VastaaPoista
 4. Mää kualen. Tai kualaan. Tässä blogissa on kaikki mun kauan kaipaamat suosikkireseptit. Kirjanmerkkeihin menee, ja kokeiluun heti muutama ohje.

  VastaaPoista
 5. Moikka Jonna! Ihania kakkuja ja hieno blogi!

  VastaaPoista
 6. Hellurei Essi ja kiitos kehuista. Ja hyvää kevättä koko poppoolle!

  VastaaPoista
 7. ihana kakku..inspiroiduin kyllä tästä täysin..hellokityn kuva vain tulee olemaan vähän erilainen mutta muuten juuri tällaista olin ajatellut :) kiitos sulle ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
 8. Hieno kakku! :) Oliko hyvää myös? Oon tekemässä kakkua kaverin siskolle samoilla täytteillä, mut en oo ikinä itse maistanu, tehny vaan :D Päälliseks laitan sokerimassaa, et sinänsä lopputulos kylläkin tulee maistuu vähän erille, mut kuitenkin. Mitä käytit kostutukseen? Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
 9. Henna: Kiitos! Ko. kakkua en itse syönyt, mutta perustäytteet ovat aina aika varmoja. Kostutukseen tykkään käyttää sitruuna-sokerilientä, jolla saa vähän raikkautta kaiken makeuden keskelle.

  VastaaPoista
 10. Moikka ! Meillä kanssa 5v synttärit elokuussa ja tytär toivoi Hello Kitty kakkua. Tuo sinun tekemäsi on TOSI HIENO! Leipoisitko meille tuollaisen ? Laitatko mulle mailia: miajolas@yahoo.com

  VastaaPoista