06 huhtikuuta, 2009

MANSIKKA-BANAANIKERMAKAKKU

Ei ehkä ole kaikkein fiksuinta tehdä 30v. synttäreille kermavaahtopursotuskakkua, jos ei moista ole aiemmin tehnyt. Teinpä sen kuitenkin... Harjoituksen puutteen ulkomuodossa kyllä huomaa, mutta olipa ainakin hyvänmakuinen! Mansikkahilloa, banaania ja vaniljakermaa täytteenä, sitruuna-sokerilientä kostutuksena. Ja epämääräinen kukkaketo ynnä muut koristeet ovat marsipaania.

2 kommenttia:

  1. Ompa korea ja pirtsakan näköinen täytekakku! Ei todellakaan huomaa ensimmäiseksi kermapursotuskakuksesi. :O Oot kyllä luonnonlahjakkuus, jos on tosiaan ensimmäisesi..

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kehuista Insanity!
    Kyllä tässä on vielä vähän treeniä edessä kun katselee kollegabloggareiden kermakakkupostauksia! Ehkä kesällä mansikkakauden alettua pääsee harjoittamaan pursotuskättä ja tyllan oikeaa asentoa...

    VastaaPoista