

Vadelmajuustokakkuset
(12 kpl)
Pohja:
100g keksejä (digestive tms., itse käytin vaaleita murokeksejä)
55g mantelijauhetta
50g suolatonta voita sulatettuna
Täyte:
400g maustamatonta tuorejuustoa
100g crème fraîche
110g tomusokeria
1 kananmuna
1 kananmunan keltuainen
1/2 tl vanilja-aromia (puuttui kaapista, laitoin tilalle hieman vaniljasokeria)
1 rkl raastettua limenkuorta
150g vadelmia (plus ylimääräisiä koristeluun)
- Murskaa keksit hienoksi muruksi.
- Lisää joukkoon mantelijauhe ja voisula ja sekoita tasaiseksi.
- Jaa seos muffinssivuokiin ja painele sormin tasaiseksi vuoan pohjalle. Jäähdytä pohjia hetki jääkaapissa.
- Vatkaa tuorejuusto, crème fraîche ja tomusokeri kuohkeaksi seokseksi.
- Lisää seokseen ensin muna, sitten keltuainen, vanilja ja limenkuori. Sekoita huolellisesti jokaisen lisäyksen jälkeen.
- Lusikoi täyte jäähtyneiden pohjien päälle ja painele muutama vadelma jokaiseen vuokaan.
- Paista 160°C:ssa n. 20-25 min.
- Anna jäähtyä ja ennen tarjoilua koristele halutessasi parilla vadelmalla ja tomusokerilla.

FIN-ENG:
Summer vacation continues at my parent's summer place. While someone else was taking care of our kids, I made small raspberry cheesecakes.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti