19 lokakuuta, 2009

BARBIEKAKKU


Ohje barbiekakun tekoon:

1. Osta barbie halvalla huuto.netistä.
2. Leivo kakku, täytä se ja pidä peukut ylhäällä, että kakku ylettää barbien vyötärölle asti. Ai niin, ja tee reikä keskelle.

3. Peitä sokerikreemillä.

4. Sitten marsipaanilla (tai millä lystäät).
5. Paketoi barbie elmukelmuun ja tuuppaa kaakkuusi.
6. (Huom. tämän vaiheen voi jättää väliinkin: Todettuasi että kakun korkeus ei sittenkään ihan riittänyt blondin ampiaisvyötärölle asti, ota se jälleen ulos kakusta, leikkaa nukelta nilkat, kääri se uudelleen elmukelmuun ja työnnä takaisin kakkuun.)

7. Jos et ole tekemässä topless-versiota, askartele käyttämästäsi kuorrutteesta vaate myös yläkropan peitoksi.
8. Koristele, tai jätä koristelematta.


Pikkusiskoni ystävä juhli synttäreitään Barbie & Ken -teemalla. Ja kyllähän kunnon teemajuhlissa täytyy asianmukainen kakku olla, joten pääsin ekaa kertaa taiteilemaan barbiekakkua. Ohjeita on netti pullollaan, pariin tutustuin ja ryhdyin hommaan. Selvisin mielestäni kiitettävästi, vaikka muutama tenkapå matkalla olikin. (Itse kakku ei ilmeisesti ihan täysin selvinnyt matkastaan Mansesteriin, mekko näyttää hieman valahtaneen alaraunasta.)

Päivänsankari kuvassa oikealla
Myöhästyneet onnittelut Anna-Maria!

FIN-ENG:
My little sister's friend threw a Barbie & Ken themed birthday party. I got to make my very first barbie cake.

13 kommenttia:

 1. Tuo kakku on kyllä ihan out of this world, joten iso kiitos siitä sinulle!:) T. Onnellinen päivänsankari

  VastaaPoista
 2. Ihana! Koskahan sitä itse pääsee tähän hommaan?? ;D

  VastaaPoista
 3. Mahtava teema ja hienosti toteutettu kakku :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana barbikakku! =) Muistan saaneeni pienenä juhlapöytään itekkin samanlaisen, tosin en ikinä yhtä hienoa..

  VastaaPoista
 5. Löysin sivusi eilen ja nyt olen käynyt kaikki postaukset läpi :) Nyt tiedän mitä tehdä kaikkina loppuvuoden juhlina tarjolle!! Täytyy vaan arpoa että mitä milloinkin.

  Kiitokset inspiroinnista!! Ihanat sivut!

  VastaaPoista
 6. ppirjo & Anna-Maria: Kiitsa kiitsa, oma vika kun käskitte tehdä :)

  Pioni, suklaamarenki ja Insanity: Kiitos teille myös. Hupaisaa puuhaa oli kakun tekeminen, eli siitä vaan kokeilemaan!

  Ingrid: Toivottavasti on runsaasti juhlia loppuvuodelle :)

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi, jos sopii niin linkittäisin sut jotta löydän uudelleenkin lueskelemaan? =)

  VastaaPoista
 8. Ercci: Tervetuloa ja toki sopii linkittää!

  VastaaPoista
 9. Vaikka näin vain ihan aavituksen verran myöhäisesti kommentoin tähän, niin kommentoinpa silti. Eikö nimittäin, jos tuolla nukella ei enää ole tarkoitus kenenkään leikkiä ja se parhaassa tapauksessa kierrätetään useampaan kakkuseen, kannattaisi samantien nykäistä nukelta jalat kokonaan pois? Ainakin niillä ysäribarbeilla, joilla pikku-Aku aikoinaan leikki, se olisi onnistunut. Silloin ei tarvitsisi miettiä kakun korkeuden riittävyyttä eikä askarrella reikiä kakkuun.

  VastaaPoista
 10. akutati: Aika hyvä idea! Ainakin aluksi kuulosti siltä. Mutku: Milläs sen nuken yläkropan sitten saisi paikoillaan pysymään? Nukke, joka ison tukan ja tisujen takia on siis muutenkin aika yläpainoinen. Kakkukaupat myyvät semmoisia feikkibarbeja, joiden valmiiksi puolitettu torso on isketty tikkuun, joka siis vaan upotetaan kakkuun. Eli ehkä jalkojen irtirepimisen jälkeen täytyisi nukke vielä seivästääkin. Menee ehkä turhan rajuksi mulle :)

  VastaaPoista
 11. Hei, ihan vahingossa löysin tiimarista 3,90 barbienuken juuri tuohnn käyttöön eli ylä-osa ihan normaali ja ala-osa vain iso kapeneva tikku, aika matalakin, itse asiassa liian matala, jalat pitää olla suhteessa pitemmät, mut sehän ei ole ongelma. Aion tehdä sellaisen 11.9. juhliin.. toivottavasti onnistuu.. mietin et pitäsköhän testata.. kun exä oli keittiömestari ja hän aina teki noi jutut.. mulla ei enää niin paljoa kokemusta..vaik leipomisesta pidänkin.. terv.sirpa "sattumalta sivuille tullut" tai siis etsin ohjetta ja neuvoja juuri tuollaiseen! ihania kuvia tuli ihan pelkästään haulla "barbie kakku"..

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Tikkunuken kanssa on varmasti helpompaa, kun ei tartte muuta kuin leipoa sopivan mallinen kakku ja tikuttaa se. Onnea matkaan!

  VastaaPoista