11 lokakuuta, 2009

POLTTARIKAKKU

Ystäväni polttarit olivat lauantaina. Tuleva morsio pääsi aurinkoisen päivän aikana mm. rasvaamaan 200 kiloista emakkoa, rentoutumaan kasvohoidossa ja veikkaamaan voittajahevosia laukkakilpailuissa. Ja tietenkin nauttimaan meidän, ihanien ystävien, hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta.

Illan nyyttäriosastolla minulle lankesi yllättäen jälkkärinakki. Mieluisa nakki sinänsä. Tein banaani-suklaakakkua, joka sai onnistuneen makunsa ansiosta kovan kannatuksen the kakuksi parin viikon päässä häämöttäviin häihin, joihin siis olen juhlakaakut tekemässä.

Koska ensimmäiset ajatukset kakun koristeluun ehdin uhrata edellisenä yönä (tarkalleen ottaen jo lauantain puolella), oli taas tyydyttävä tavanomaiseen, jonka jo jossain määrin hallitsen, eli rakkaisiin marsipaaniruusuihin. Lisäksi kakun päälle ripsottelin viime viikolla Englannista saapunutta magic sparkles -hilettä, joka nähtävästi huonolaatuisissa fotoissani näyttää lähinnä roskasilpulta, mutta livenä kakun päällä näytti hauskalta!

FIN-ENG:
My good friend's hen party was held on Saturday. I made a banana chocolate cake. And had a great day!

8 kommenttia:

  1. vaikka emakonkin rasvaus kuulostaa kivalta (?!) on se ystävien seura AINA parasta polttariviihdettä.

    marsipaaniruususi ovat tosi kauniita, en osaa väkästää mitään tuollaisia. hermot ei riitä. en ole kyllä kokeillutkaan, mutta...hermot EI riitä. minä ripsuttelen nykyään joka paikkaan kuivattuja kanervia - helppoa ja kaunista. Tähänkin kakkuun ne sopisivat!

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Löysin blogiisi ja huomasin, että täällähän se lauantain herkun resepti jo onkin. Ja pari muuta... Houkuttelevat kovasti leipomaan vaikka en mikään leipuri olekaan.
    Häissä nähdään!
    Maria (sulhasen sisko siis)

    VastaaPoista
  3. Nakerran tässä juuri viimeistä palaa lauantaisesta superkakusta. Nam. Ihan huippuhyvää. Viisi tähteä kakulle myös äidiltä!

    T. Munkkipossut

    VastaaPoista
  4. Aivan upea suklaakakku :P Banaania en itseasiassa ole (uskaltanut) laittanut koskaan suklaakakkuun, mutta pitänee jonain kertana uskaltautua testaamaan. Oon jotenkin skeptinen tuon banaanin suhteen, kun se tekee leipomuksesista helposti ällöimeliä =)

    VastaaPoista
  5. Merituuli: Mulla ei moneen muuhun marsipaani-/sokerimassatouhuun oikein hermot riitä, mutta ruusut ovat oikeasti aika iisejä tehdä. Ehkä tyhmä kysymys, mutta ilmeisesti siis kuivatut kanervat ovat syötäviä?

    Maria: Kiitos seurasta la ja tosiaan jo melkein viikon päästä nähdään!

    Munkkipossut: On ihanaa tietää että maailmassa on varmuudella ainakin kaksi ihmistä jotka pitävät useimmista leipomuksistani so far!

    Insanity: Kokeile ihmeessä banskua suklaakakkuun. On ihan kingi yhdistelmä.

    VastaaPoista
  6. Laitan reseptin jahka saan sen kasaan, yhdistelin juttuja sieltä täältä... Eli varmaan hääkakun yhteydessä parin viikon päästä.

    VastaaPoista
  7. VAUDe näin jonku blogissa sun tekemän ihan sairaaaaaaaan hienon barbie kakun!:D

    VastaaPoista