08 marraskuuta, 2009

MR. KEN WOOD

Kauan olin haaveillut suuresta ja kauniista ja tehokkaasta yleiskoneesta korvaamaan Moulinexin easy max perfect -sähkövatkaimeni (joka rupesi yskimään jos kulhossa odotti vatkaamistaan enempi kuin kuusi munaa & sokerit). Synttärilahjan muodossa toiveeni toteutui. Saksasta saapui valtava paketti ja nyt keittiössäni on suuri ja kaunis ja tehokas yleiskone.
Kiitos Mikko + Ä&I + H&T + L&L + A&E + S&M!!!


Aluksi olin Kitchen Aid -klassikon kannalla, mutta hankintaan päätyikin Kenwoodin isompi Major-malli (tsekkaa tämä for details). Ja nyt ei ole enää mitään tekosyitä olla opettelematta leivän leipomista.

Suuret ja kauniit ja tehokkaat vatkaimet
Rakkautta ensi silmäyksellä, iPal + newPal.
Sitten tuli välirikko ja tulokas vei pistorasiapaikan.
Onneksi uusi rakkaus löytyi huoneen toiselta puolelta.Home sweet home
FIN-ENG:
I had dreamed about an ultimate kitchen machine and in form of a birthday present my dream came true. Kenwood Major Titanium. I'm in love!

6 kommenttia:

 1. WAU! ihana lovestory t.ppirjo

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden hienon koneen johdosta.Itselläni on Mr Kenin K-MIX,mutta tuo Titanium on vielä vahvempi laite kuin se...

  VastaaPoista
 3. ppirjo: Sellasta se rakkaus on.

  Yaelian: Ajattelin että kerralla riittävästi tilavuutta ja vääntöä ettei sitten myöhemmin harmita jos olisi hankkinutkin jonkin "heiveröisemmän". Vaikka varmaan suurimpaan osaan munkin tekeleistä esim. K-Mix olisi varmaan ollut ihan riittävä!

  VastaaPoista
 4. Tästä minäkin haaveilen! Niin kauan kun mun "vanha" (6 vuotta, mutta käytössä joka päivä ;)) yleiskone toimii, tämä jää kuitenkin haaveksi... Mutta olet ihan oikessa, nyt voit leipoa myös leipiä :)

  VastaaPoista
 5. Kerropas jossakin vaiheessa kokemuksia - olen jo pitkään halunnut tämän laitteen.. Ihana :)

  VastaaPoista
 6. Tove & Risulinna: Vasta cupcakejen tekoon olen konetta käyttänyt, mutta älyttömän tyytis olen. Ja nyt jo haaveilen erilaisista lisäosista, kuten jäätelökoneesta ja lihamyllystä...

  VastaaPoista