30 joulukuuta, 2009

ELSA LEIPOO


Joulun jälkeen piti koko perheen lähteä Lappiin viikoksi lomailemaan. Mutkia tuli kuitenkin matkaan ja kaikki kun ei aina mene niin kuin suunniteltu, päätimme jakautua lomaviikoksi kahtia. Mikko + Alli ovat rinteessä ja ladulla pohjoisessa, kun puolestaan minä ja Elsa vietetään cityviikkoa.


Tämän päivän lomahommiin kuului uimahallia, pulkkamäkeä ja leipomista. Tytöt saivat joulupukilta lasten leivontasetit ja pieniä nallevuokia piti kokeilla. Leivottiin suklaa-banaanikuivakakkua.


Tällaiset niistä tuli. Elsa koristeli toisen, minä toisen.


Minä hoidin muut tiskit, Elsa taikinakulhonFIN-ENG:
Due to some unfortunate events, we had to split the family in two for the holiday week. Mikko & Alli are skiing in Lapland, Elsa & I are spending the week at home. Today we went swimming and did some baking with the girl's new teddy bear mini cake tins.

5 kommenttia:

 1. Hauska tuo liikkuva kuvasarja alhaalla;Elsa näkyy nauttineen leivonnasta! Millä ohjelmalla tuollaisen kuvasarjan saakaan tehtyä? Oikein hyvää Uutta Vuotta !

  VastaaPoista
 2. Kumman Elsa koristeli :). hauskan kuuloinen päivä. meillä on edetty aika samoilla tunnelmilla välipäivät.

  Hyvää tulevaa vuotta koko sakille!

  VastaaPoista
 3. Yaelian: Elsa todellakin nautti! 1:1 tilanteessa on lasten kanssa leipominen tosi hauskaa, mutta molempien tyttöjen kanssa samanaikaisesti on vitsit vähissä. Tuo "animaatio" on animated gif, jonka sain jotenkin tehtyä photoshopin/imagereadyn avulla.

  Merituuli: Elsa halusi tehdä perinteisemmän vasemmalla ja minä päästin luovuuteni valloilleen oikeanpuoleisessa ;)

  Hyvää uutta vuotta molemmille!

  VastaaPoista
 4. Varsin ihana päivitys!! :) Tyttö näyttää tykkäävän leipomisesta (ja takinasta) ja nallekakusta tuli varmasti herkullinen :)

  VastaaPoista