16 joulukuuta, 2009

POLTTARIT (feat. MUDCAKE)

Isosiskoni polttareita vietettiin viime lauantaina. Kaaso ja minä olimme järkänneet mieluisaa ja rentoa ohjelmaa poppoolle, joka koostui vain ja ainoastaan parhaista ystävistä. Päivä alkoi brunssilla ja mimosien siivittämänä eteni ruokailu jälkkäriin, joka oli tekemäni mudcake kylmän kermavaahdon kera. Mokasin kun yritin saada kakun kertisvuoasta vähän vielä lämpimänä irti. Kakun pinta repesi "mannerlaatoiksi" kuten eräs seurueessa totesi.

Brunssin jälkeen suuntasimme EMMAan, jossa opas oli venaamassa meitä kierrokselle Tapio Wirkkalan näyttelyyn. Mielenkiintoisen opastuksen jälkeen polttarisankari ja muut reippahat painuivat avantoon ja saunaan. Minä, jolle Itämeren vesi kesäisinkin on liian kylmää, jätin uinnin suosiolla muille.

Saunanraikas polttariporukka siirtyi tätini luokse, jonne olimme järjestäneet samppanjatastingin.
Pikusisko
Kun kuohujuoma alkoi tulla korvista ulos, siirryimme seuraavaksi dinnerille ravintola Salutorgetiin. Miljöö oli mieleinen, ruoka hyvää, mutta valitettavasti palvelu vain kohtalaista. Mutta palvelusta viis, koska meillä oli niiiin hauskaa.

Siskoni kanssa jakama pikkumakea kahvin kera oli söpö ja osa herkuista oikein onnistuneita, kuten tyrnimarmeladi. Macaroneja olen saanut parempia muualla.
Ilta jatkui kohtuullisen vauhdikkaissa merkeissä Tavastian lauantaidiskossa. Yöksi menin siskojeni kanssa naapurikorttelin hotelliin, josta olin varannut huoneen, jotta säästyisimme taksijonolta sekä ennen aamun pikkukakkosta herääviltä lapsukaisilta. Erittäin onnistuneen ja mielettömän hauskan päivän & illan julkaisukelpoiset kuvat päättyvät tähän.


FIN-ENG:
My bigsister's hen party was last Saturday. The day started with a brunch (and my mudcake) and went on with Wirkkala exhibition in EMMA, a dip in the ice cold Baltic Sea & sauna and champagne tasting. Dinner we had at restaurant Salutorget, and the night continued on the dance floor. We had the best time ever.

1 kommentti:

  1. Kiitos rakkaat. Päiväni oli täydellinen, ja sen parempaa polttariteemaa ei olekaan!

    t. Morsmaikku

    VastaaPoista