07 helmikuuta, 2010

BANAANICUPCAKET & HUNAJA-KANELIKUORRUTUS


Tässä toissa viikonlopun hääcupcakejen resepti, jos maittaapi tehrä!
Pohjaohje modifioitu Hellapoliisin mausteinen banaanikakku -ohjeesta, kuorrutus omasta päästä.

BANAANI-CUPCAKET HUNAJA-KANELIKUORRUTUKSELLA
n.16 kpl

Pohja:
100g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
1/2 tl kanelia
1/2 dl kermaa
2 banaania (n. 260g soseutettuna)
  1. Vaahdota rasva ja sokeri.
  2. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen.
  3. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, kerma ja soseutetut banaanit.
  4. Jaa taikina paperisiin muffinssivuokiin ja paista 150°C:ssa n. 30 min.

Kuorrutus:
75g pehmeää voita
6,5 dl tomusokeria
3/4 tl kanelia
2 rkl juoksevaa hunajaa
125g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl maitoa
  1. Sekoita tasaiseksi seokseksi voi, tomusokeri, kaneli, hunaja ja tuorejuusto.
  2. Lisää lopuksi maito.
  3. Levitä tai pursota kuorrute kakkusten päälle ja koristele halutessasi.


FIN-ENG:
The recipe for the wedding cupcakes a few weeks back.

5 kommenttia:

  1. Oi oi miten herkullisen näköisiä

    VastaaPoista
  2. mikä loistava kohde tuhota kermanliru ja tummentunut banaani!

    VastaaPoista
  3. Je herkullisen makuisia! Ei muuta kuin kermanlirut ja hyvin kypsyneet banskut käyttöön :)

    VastaaPoista
  4. tuli viettelevän hyviä. kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista