02 maaliskuuta, 2010

MACARON-LEIVOKSET


Hipheihurraa, ensimmäiset macaron-leivokseni ja vieläpä onnistuneet sellaiset!!! Täydellisen rapea päältä, hieman sitkoinen sisältä. Ekan kerran kunniaksi käytin perusohjetta, ilman väri- ja makukikkailuja. Väliin väsäsin kreemin tuorejuustosta, valkosuklaasta ja mansikkasoseesta. Herkut pääsivät kuulemma Mikon top kolmoseen, jossa alkaa kyllä laskujeni mukaan olla jo vähän tungosta...

 

Printteristä oli muste loppu, joten kopsasin käyttämäni ohjeen post-iteille. Testaan ohjetta ja tekoa vielä ainakin toisen kerran ennen kuin laitan ohjeen jakoon. (En todellakaan vielä usko osaavani hieman kinkkisten macaronien tekoa, vaan uskon paremminkin hyvään onneen ekalla kerralla.) 

 

FIN-ENG:
I made my first macarons!!! Yay!!!

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea todella onnistuneista leivoksista! :-) En ole vieläkään onnistunut tekemään näin hienoja macaronseja... Se resepti näyttää olevan Tarteletten blogista? En ole kyllä kokeillut juuri sitä vielä, eli toivotaan että se olisi sitten se oikea resepti. ;-)

  VastaaPoista
 2. Tarteletten hyvinkin, huvittavaa että tunnistit heti!!
  Ja kiitos onnitteluista, hihkuin keittiössä kun näin että jalat kasvoi uunissa...

  VastaaPoista
 3. Juu, luen ahkerasti erilaisia reseptejä... Eilen tein sitten näitä tämän reseptin mukaan, ja hyvin onnistuivat! Kuvatodistus tulee viikonlopun aikana. :-)

  VastaaPoista
 4. Nättejä on ilman väriaineitakin (:

  VastaaPoista