23 huhtikuuta, 2010

MIKKO 40V.


Rakkaan aviomieheni jo kuukausia sitten esittämä toive oli, ettei mitään juhlia saa järkätä, kun 40v. pamahtaa tauluun. Ilmoitin kuitenkin järjestäväni jonkun sortin illallisen. Ei juhlia. Ja koska itse satun pitämään yllätysten järkkäämisesta, päätin järjestää illallisen ulkomailla. Koska kyseessä kuitenkin oli vain parin yön pikavisiitti, päädyin varaamaan lennot Tukholmaan. Yöpymiset Söderissä oli sovittu ja monta iltaa pähkin koneen ääressä, mihin lukuisista ihanista ravintoloista tekisin pöytävaraukset.

Hemmetin Eyjafjallajökull päätti kuitenkin sotkea koko homman, joten tuhkapilven läpi Stokikseen ei sitten lähdettykään, vaan äkkiä piti kehitellä plan B. Lapset olivat joka tapauksessa muualla hoidossa ja töistäkin olin hoitanut vapaata, joten pidimme lomaa 1,5 vuorokautta kotoa käsin.

 
Aamiainen sänkyyn, tietty.

Suklaakakkua duuniin mukaan

Töiden jälkeen oli tarkoitus uusia Mikon garderobia, mutta vähän jäi saldo laihaksi. Stokis olisi tarjonnut tähän hommaan pikkuisen paremmat puitteet. Jotain kuitenkin onneksi löytyi ja Stokkan f8:n samppanjabaarikin käytiin testaamassa. Illallinen nautiskeltiin kestosuosikissamme Ravintola Kuurnassa.


Kakkospäivänä nukuttiin pitkään ja aamiainen nautittiin telkkarin ääressä edellisen illan Mad Meniä katsellessa. Sitten lähdettiin ulkomaille, eli Vantaalle Flamingoon, jossa ekat pari tuntia vierähti hieronnoissa ja jalkahoidoissa. Väliin lunssi ja sitten vielä päiväleffaan. Vaikka Flamingo paikkana olikin aika kammottava, oli ihanaa olla sisätiloissa koko päivä kun ulkona satoi räntää ja vettä.

Vaikkei Tukholmaan päästykään, oli mielettömän ihana miniloma kotona. Onnea keski-ikäinen murupää!


FIN-ENG: My husband turned 40 and I had planned a two night trip over to Stockholm as a surprise. However, the damn volcano got to surprise us first, so the flights were of course cancelled. We ended up having a 1,5 day mini vacation at home, while kids were away. Cosy breakfast, shopping, dinner at one of our favourites, Restaurant Kuurna. On the second day spa treatments and movies.3 kommenttia:

 1. Onnittelut miehellesi! Mikä kumma siinä 40:ssä oikein on... minäkin olin jo kutsunut viime vuonna mieheni vastaaville kekkereille lähestulkoon koko suvun ja kaverit ja sitten mieheni ilmoitti, ettei halua juhlia lainkaan! Kakun tein väkisin, mutta ei ollut paljoa syöjiä :-( Ehkäpä ymmärrän parin vuoden päästä, kun itsellä iskee sama kohtalo :-)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! Kävin perjantaina Kuurnassa (ihana paikka!) ja vessan seinällä luki muistaakseni jossain kohtaa "Mikko 40 v." :D

  VastaaPoista
 3. Marsa: Ei meidän auta kuin korjata miestemme erheet kun oma vuoro koittaa :)

  Tundra: Miten vitsikästä, että bongasit sen sieltä!!! Minähän sen sinne olin kirjoittanut, kun oli liitu niin sopivasti tyrkyllä!

  VastaaPoista