18 huhtikuuta, 2010

MUSTIKKAMUFFINSSIT & MUUTA


Lauantaina olin ulkona ja ulkona. Ensin päivällä lasten kanssa hytisemässä aurinkoisen näköisessä, mutta superkylmässä ilmassa ja illalla duunin pikkujouluissa, joita hieman myöhässä vietettiin.

Aamupäivällä leivoin evääksi mustikkamuffinsseja Glorian ruoka & viini -lehden uusimman numeron ohjeella. Aika jees, ainakin uunituoreena.


MUSTIKKAMUFFINSSIT
(12-14 kpl)

200g huoneenlämpöistä voita
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
2 1/2 dl pakastemustikoita
  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
  2. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muidne aineiden joukkoon.
  4. Lopuksi sekoita nopeasti pakastemustikat taikinaan.
  5. Jaa taikina paperiiin muffinssivuokiin.
  6. Paista 200°C:ssa n. 15-20 min.

Illalla olikin sitten vähän toisenlaiset eväät ensin keilaillessa


ja sen jälkeen ihanassa ihanassa Farangissa. Rapea possu, I love you.


FIN-ENG:
My Saturday was all about going out. First going out with the kids and having some blueberry muffins in the (cold & windy) sunshine. Then later in the evening the belated christmas party of my work place. Bowling and a superb 8-course dinner at restaurant Farang.

2 kommenttia:

  1. hyvältä näyttää, pitää itsekin kokeilla heti huomenna. :o)

    VastaaPoista
  2. Aika perusmuffinssiohje, hyviä kyllä olivat!

    VastaaPoista