03 kesäkuuta, 2010

PARSA-PEKONI-PINAATTIPIIRAS


Elsan juhlissa oli alle 5-vuotiaille varatun nakkipiirakan lisäksi tarjolla myös toista piirakkaa. Ohjeeseen törmäsin Closet Cooking -blogissa ja kikatin itsekseni useaan otteeseen ao. ohjeelle, jonka kätevästi käännätin Googlen translatorilla. Pahoinpidellyistä munista huolimatta tuli piiraasta tosi jees.

PARSAA JA PINAATTI QUICHE

Ainekset:
4 nauhat pekonia (leikataan 1 tuuman viipaleita)
1 punta parsa (leikattu, puhdistettu ja leikataan 1 tuuman kpl)
2 valkosipulin kynttä tai rampit (hienonnettu)
2 kevätsipulia (viipaloitu)
2 kuppia pinaattia
6 munaa (kevyesti pahoinpideltiin)
1 kuppi maitoa
1 kuppi Gruyère (raastettu)
suolaa ja pippuria maun mukaan
1 erä suolaista piirakkapohjaa

Ajo:
  1. Kypsennä pekonia pannulla ja kumoaa säilyttää rkl rasvaa.
  2. Lisää parsa Pan ja sauté asti vain tarjous, noin 3-5 minuuttia.
  3. Lisää valkosipuli ja kevätsipuli ja ruskista kunnes pehmeä tuoksuva, noin minuutti.
  4. Lisää pinaatti ja keitä kunnes se Wilts.
  5. Kauli taikina ja aseta se 9 tuuman keväällä muodossa koko.
  6. Sekoita munat, maito, juusto, vihannekset, pekonia, suolaa ja pippuria ja kaada se kevät muoto pannulla.
  7. Paista esilämmitetään 375°F uunissa kunnes ne ovat kullanruskeita ja asettaa keskelle, noin 25-35 min.

FIN-ENG:
The recipe for Elsa's birthday party's quiche I found in Closet Cooking blog. I had my laughs when baking, since I translated the recipe with Google translator. A spring form pan for example, translated word for word, does not quite match to the finnish equivalent.

5 kommenttia:

  1. HAHAHAHAHHAHHHA!!! mun lemppari on: keitä kunnes se Wilts.

    VastaaPoista
  2. Kyl musta "Lisää parsa Pan ja sauté asti vain tarjous" toimii kans.

    VastaaPoista
  3. meinasin just kysyä et millaista pinaatti oli kun se oli Wilts?

    VastaaPoista
  4. mä veikkaisin jotain tosi williä!

    VastaaPoista
  5. No se meni sillain kasaan että sitä just riitti 9 tuuman keväällä muoto kokoon :)

    VastaaPoista