22 kesäkuuta, 2010

MAATILAPUOTI


Sunnuntaina tätini landelta kotiinpäin ajaessamme koukkasimme vihdoin kirkkonummeleisen Maatilapuodin kautta. Monesti on ohi ajettu, mutta tähän mennessä ei oltu saatu aikaiseksi piipahtaa. Mukaan lähti mm. tilan omia jauhoja, tilaleipomon leipää, kirkkonummelaisia pikkuleipiä, kaalia ja kurkkua. Tätini mukaan myös esim. tuorejuustot ja perunasalaatti ovat loistavia, mutta odottavat siis testaamista toisen kerran.

Liian vähäsuolainen leipä ei valitettavasti vakuuttanut, mutta tuoreilla jauho-ostoksillani yritän itse pistää paremmaksi. Leipäpettymyksestä huolimatta suosittelen puodissa käymistä. Jotenkin tosi symppis meno. Puodissa myös kahvila ja jädekiska. Ja jos oikein reippailututtaa, lähtee puodin kulmalta 2,5 kilsan kävelyreitti niittyjen ja peltojen poikki.

Nyt päällä hienoinen kesälomallejäämisstressi!


FIN-ENG:
On Sunday we stopped by at a Farm shop in Kirkkonummi.

2 kommenttia:

  1. Usean vuoden kokemuksella voin sanoa, että Maatilapuodin leipä ei todellakaan ole liian vähäsuolaista; pitäisiköhän Johannan yrittää tottua tälaiseen NORMAALISUOLAISEEN leipään - pysyisi verenpainekin viisaammissa lukemissa!

    VastaaPoista
  2. Ano: Ostamamme leipä oli valitettavasti sekä minun että mieheni makuun liian vähäsuolaista, mutta makuasiahan se onkin eikä muuta. P.s. Johannan viimeisin verenpaine äippäneuvolassa oli 90/61.

    VastaaPoista