28 elokuuta, 2010

MÖHKÄLE AKA RANSKANLEIPÄ


Yllä olevassa kuvassa näet ranskanleivän. Möhkäle ei ole todellakaan ihan normaalin ranskiksen näköinen, mutta maistui kyllä hyvältä. En tiedä menikö joku mönkään, mutta takina oli niin löysää, että se levähti pellille ja muodosti kohotessaan itsestään epämääräisen möykyn, kuten kuvasta näkyy. Ohje löytyy Aleksin Viva ciabatta -blogista här.


FIN-ENG:
The blob above tasted good, but sure didn't look
like it was supposed to.

4 kommenttia:

  1. välillä itekin saan aikaan noita läjämallisia leipiä.. mutta oon huomannut että usein rumat leivät on niitä maukkaimpia

    VastaaPoista
  2. aleksi: onko sulla muuten kokemusta semmosesta paperimassasesta nostatuskorista? eiringissä kun joku aika sitten kävin, oli niillä ne pyöreät rottinkiset loppu, enkä uskaltanut ostaa semmosta paperimössöstä.

    VastaaPoista
  3. ei ole kokemusta sellasesta mutta samoinhan ne varmaan toimii.. sillä ei vaan saa niitä nättejä kuviota siihen leivän pintaan.

    VastaaPoista
  4. taidanpa venata seuraavaa rottinkikorilähetystä. nätti leipä on kuitenkin nätti leipä!

    VastaaPoista