31 elokuuta, 2010

MOKKAPALAT


Ipanoiden kanssa leivottiin mokkapaloja. Paras osuus oli tyttöjen mielestä, kun pääsivät strösselihommiin (tai Elsa sanoo niitä kyllä stlöffeleiksi). Molemmilla oli oma kaakku ja saivat ihan oman taiteellisen mieltymyksensä mukaan ripotella erivärihippusia. Resepti on peräisin Kinuskikissan blogista.Kesken leipomisen voi tehdä myös enkeleitä.
Itse en ole kyllä vielä koskaan tehnyt.

FIN-ENG:
I baked some chocolate cake with the girls. They found the best part of the whole process was when they got their hands on the sprinkles.

5 kommenttia:

 1. Strösselikoristelu on meidänkin lasten mieleen! Sitä luulisi että homma on huiskimista, mutta meillä ainakin strösselit suorastaan asetellaan paikoilleen niin että minun pitää hoputtaa kuorrutteen jähmettymisestä.

  VastaaPoista
 2. Merituuli: Muistan kyllä että jo omassa lapsuudessani strösseleissä oli jotain maagisen ihanaa. Ja silloin niitä ei edes ollut kuin yhtä ja samaa.

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi erään lehtijutun ansiosta ;) Pakko kommentoida tähän, että meillä stlöffelit ovat dösseleitä.

  Iski aika huumaava tarve tehdä suklaa-cupcakeja kun selailin blogiasi!

  VastaaPoista
 4. Heini: Tervetuloa blogivisiitille! Se on harvinaisen hankala sana tuo strösseli. Toinen sana jolla meijän isompi tyttö opettaa pienempää sanomaan ärrää, on grillimakkara :)
  Tuo monasti testattu suklaa-cupcakeresepti on varma hitti!

  VastaaPoista