06 syyskuuta, 2010

PULLA


Poikavauva, aka Pulla, 4,3 kg ja 54cm. Ihmeteltävää riittää. Eikä vain isosiskoilla.


Perjantaina kotiuduttiin Naikkarilta. Kotona ei ollut tervetulokahveja ja "Tervetuloa kotiin" -viirejä viritettynä, vaan tartuin ensi töikseni imurinvarteen, kun vauveli vielä sopivasti nukkui tovin sisääntullessa. Huomaa kyllä eron että on kolmas, eikä eka lapsi kyseessä... Yhtä ihanaa silti!!!


Sunnuntaina tuli muutamia ystäviä brunssille ja vauvaa katsomaan. Leivoin speltti-täysjyväleipää, sämpylöitä ja omena-cupcakeja.FIN-ENG:
Baby boy, aka the Bun, 4,3kg & 54cm. On Sunday we had a few friends coming over for brunch and to see the newcomer. I baked some bread and cupcakes.

10 kommenttia:

 1. Paljon paljon onnea suloisen pikkuprinssin johdosta!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea koko perheelle! Ja paljon olet jo ehtinyt leipomaan, mitenköhän tämä jatkuu. ;-)

  VastaaPoista
 3. Tuhannesti onnea Pikkumiehen johdosta koko perheelle! Ja tervetuloa maailmaan meidänkin puolestamme :).

  Mennee "about me" osiokin uusiksi blogissa.

  Anna-Mari Kaskisen sanoin:

  Kodissa, jossa lapsia on,
  uskotaan ihmeisiin,
  uskotaan leikkiin ja satuihin,
  pilviin ja unelmiin.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut vauvan johdosta! Komea poika! Aika reipasta leipoa ja varsinkin imuroida heti... Musta tuntuu, että meidän Aarne 3kk isosiskoineen (1,5v ja 6v) vie ihan kaiken ajan ja en saa enää yhtään mitään aikaiseksi... Toivottavasti tämä on ohimenevä tila, kakkutarvikkeita on jo ikävä :-)

  VastaaPoista
 5. Onnea pikkuisen johdosta!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea iloisen perhetapahtuman johdosta:o)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kovasti kaikille onnitteluista! Nähtäväksi jää kuinka paljon lähitulevaisuudessa on aikaa keittiössä touhuiluun!!!

  VastaaPoista
 8. Onnea, onnea, onnea! Täällä meillä poika-poikasten kotona kysyttiin että voisiko "meidän perhe lisääntyä semmoisilla tyttölapsilla, niille olisi kiva huutaa että "tyttöbakteereja"". Ei nyt taida kuitenkaan, mutta muiden vauvoja on ihana katsella :)

  ingrid

  VastaaPoista
 9. Ingrid: Kiitos! Meillä tytöistä vanhempi totesi huojentuneena "onneks tuli poika, mä jo pelkäsin että tulis tyttö". Eli oikeeseen osui!

  VastaaPoista