19 lokakuuta, 2010

BRÖD


Toissaviikon Hesarin ruokatorstai-sivuilla oli arvostelu uudesta leipäkirjasta, joka on nokkelasti käännetty nimelle Leipä. Alkuperäinen nimi on Bröd från Brunkebergs bageri ja kirjoittaja ruotsalainen leipuri ja leipomoyrittäjä Heléne Johansson. Kirjaa kehuttiin kovasti joten pikku vinkiksi ennen lähestyvää syntymäpäivääni repäisin jutun irti ja asettelin eteisen pöydälle.

Vinkkiin onneksi tartuttiin ja sain kuin sainkin avata kyseisen kirjan lahjakääreistä. Nyt viikonloppuna luin kirjan kannesta kanteen ja hyvältä vaikuttaa. Herkullisia kuvia, innostavia ohjeita ja jotenkin kaikki on onnistuttu selittämään yksinkertaisesti ja selkeästi. Tähän mennessä leipomani leivät kun ovat olleet juurettomia, niin tämän kirjan myötä taitaa tuohonkin asiaan tulla muutos.


Kirjaa lukiessa kirjanmerkkinä toimi kannen alta löytynyt lahjakortti, joka oikeuttaa illalliseen Chez Dominiquessa lahjan antajan kanssa. Siitä sitten lisää kun on sen aika...


FIN-ENG:
I got a new bread baking bible for birthday.

4 kommenttia:

 1. Myöhäiset onnittelut sinulle!
  Tuosta kirjasta, tai ehkä enemmän kirjoittajasta, olen lukenut paljon hyvää, joten jään innolla nyt odottelemaan mitä mieltä olet siitä. Itse en vieläkään ole innostunut leivän leipomisesta, luen vaan mielellääni muiden kokemuksista...
  Ihana kirjanmerkki. :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tove! Kirja vaikuttaa mahtavalta ja Heléne tosi prolta. Kun vaan kerkiäisi jo käymään kirjaan kunnolla käsiksi.

  VastaaPoista
 3. Oon yrittäny löytää kyseistä kirjaa jokapaikasta mutta ei vaan meinaa löytyä. Jos tulee jollakin lukijalla jossakin vastaan niin laittakaa vinkkiä.

  http://snapshotmotions.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti jostain tulee vastaan.

   Poista