27 lokakuuta, 2010

SNEAK PEEK


Vauvan myötä on ainakin toistaiseksi löytynyt hyvin aikaa ja mielenkiintoa keittiössä pyörimiseen ja bloginpito-harrastuksen ylläpitoon. Se, mihin ei viime viikkoina enää aika ole riittänyt, on koneen ääressä istuskeluun ja muiden blogien seuraamiseen. Ainakaan kovin aktiiviseen sellaiseen. Silloin kun sopiva hetki jostain löytyy, tässä muutamia esimerkkejä siitä missä tulee käytyä:


Hauska ja tosi symppiksen tuntuinen Joy, aka Joy the Baker, Losista. Ihania ohjeita, kauniita kuvia, vitsikkäitä tekstejä. Voita ja sokeria vähääkään säästelemättä. Made with love. Baked from scratch.

Tukholmalaisten nuorten aikuisten lähes kadehdittavan ihananoloista elämää. Kauniita ihmisiä, matkustelua, juhlia, ravintoloita, viikonloppuaamiaisia.

Kaikki kakku- ym. leipomisbloggarit varmasti tuntevat cakepop-uranuurtaja Bakerellan. Muut menkää ihailemaan amerikkalaista unelmaa leivonnaisten muodossa.

Muistuu mieleen minkälaista oli olla nuori. Tuon ja tämän blogin kirjoittajien lievä yhdennäköisyys saattaa johtua siitä, että kyseessä on pikkusiskoni.

Vaikka oma hääpäivä oli täydellinen, on niitä täydellisiä häitä nähtävästi muillakin. Hauskannäköisiä ihmisiä ja juhlamenoa jaksaa aina tuijottaa.

Nykin-kaipuuseen. Sunday Suppers järkkää yhden illan kokkauskursseja Brooklynissa ja blogissa on postauksia kursseista, käytetyistä resepteistä, kulloisenkin teeman mukaisista kattauksista ja kukista. Bonuksena vielä weekend-guideja, New Yorkin toreja, pikkuleipomoita, lihakauppoja jne. Ja kuvat järjettömän kauniita kaikki. Joku kaunis päivä osallistun vielä ko. kurssille.Aleksin blogi piristää kotimaisten ruokaan liittyvien blogien tarjontaa. Kirjoitus virheet jäävät kakkoseksi kun Aleksi kertoo miten leipää kuuluu leipoa. Tai mikä on hyvää suklaata.

Arkiruokaa ja juhlaruokaa. Lähiruokaa ja homemade pastaa. Villiyrttejä ja erikoisempia lihanosia. Sympaattinen ruokablogi, jossa mielenkiintoisia reseptejä sesongin hengessä sekä oivallisia kirjoituksia.

Neljän pienen lapsen äiti, jonka blogista löytyy mm. etsy-sitäsuntätä, reseptejä, designia ja kaikkea mahdollista lapsiin liittyvää.

Toisenlaisia äitejä kuin edellisessä blogissa. Mutta vähintään yhtä suurta harrastuneisuutta. Pelastaa päivän aina.
Suosikkejani ovat mm. nimikylttejä, huovutettu dildo, ekovinkki ja tietty tää.
Ja tuleehan sitä vaihtelevalla aktiivisuudella toki käytyä ziljoonissa muissakin blogeissa, mutta niistä sitten ehkä ensi kerralla. Jos tiedät jonkin blogin, jonka uskot iskevän minuun, laita ihmeessä linkki tulemaan.


FIN-ENG:
Since the baby is born, I still have been able to be busy in the kitchen every now and then. For what I haven't had enough time anymore, is sitting down with the laptop and surfing around. Here are a few of the blogs I follow. When I only find the time to.

3 kommenttia:

 1. Olipa imartelevaa löytää blogimme hienon blogisi listalta - kiitän ja niiaan, Jukka tuossa vieressä kumertaa.

  Katoppa - sinäkin tykkäät Paskaäideistä. Minusta heidän vihreällä (Carlsberg-tölkeillä) sisustaminen on ihan priimaa :D.

  Siskosi blogisi näytti ensivilkaisulta myös hyvin viihdyttävältä. En ole koskaan aiemmin osannut katsoa maailmaa esto-eläimen silmin :/.

  Sunday Supper kuulostaa todella hyvältä...!

  Täytyykin tarkkailla listaasi vähän enemmän - moi!

  VastaaPoista
 2. joo mukava päästä listalle, eikä mille vaan listalle kun itekin luen tätä blogia.. typerät kirjotus virheet taas :)

  VastaaPoista
 3. Tänks vaan teille, dear colleagues!!!

  VastaaPoista