25 lokakuuta, 2010

OIVA


Vauva sai viikonloppuna vihdoin nimen. Isosiskot ovat kyllä ilmoittaneet käyttävänsä nimeä Pulla jatkossakin. Oiva on kuulemma tyhmä nimi.


Koska nimi oli suuri salaisuus ristiäisiin asti, piti nimellä varustettu kakkukin pitää piilossa h-hetkeen asti. Kakku oli banaani-suklaakakku tällä ohjeella ja sokerimassasta näpräämiini converseihin käytin Pionin kaavoja täältä. Kengännauhoja varten tekemäni reiät olivat kuitenkin liian pienet, joten hankkimani silkkinauha jäi pujottamatta.


Molempien tyttöjen ristiäisiin olin aikanaan tehnyt pieniä vaaleanpunaisia vadelmatäytteisiä aleksanterinleivoksia. Tällä kertaa täytteenä oli mustikkaa ja kuorrutuksen väri oli asiaankuuluvan vaaleansininen. Ohje löytyypi täältä.


Kiitos rakkaille kummeille!!!

Oiva & isänsä

FIN-ENG:
We had our son's baptism party on weekend. He was named Oiva and I got to make banana chocolate cake and small alexander pastries. In pale blue of course.

4 kommenttia:

 1. Onnea komealle pikkumiehelle hienosta nimestä! Ihanat tarjoilut ja kaunis kakku!

  VastaaPoista
 2. Teilläpä nyt on juhlaa juhlan perään - ihanaa! Paljon onnea Oivalle!

  Hyviä nuo isosikojen kommentit :). Minä kutsun pikkusiskoani edelleen Pullaksi, vaikka hänellekään se ei ole oikea nimi (ja neiti on jo kahdenkympin runsaammalla puolella).

  Nuo teidän ohjeella leivotut Aleksanterit ovat kyllä ylihyviä. Meillä ne ovat niittäneet kehuja kerran jos toisenkin. Eivätkä ihmiset oikein tunnu ymmärtävän, miten helposta leivonnaisesta on kyse...eikä me sitä toki heille kerrotakaan ;)

  VastaaPoista
 3. Oiva kiittää onnittelijoita!

  Merituuli: Lisäsin tekstiin linkin aleksanteriohjeeseen, jos vaikka joku haluaa kokeilla kuinka hyviä ja helppoja ne ovatkaan... :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja herkullisennäköiset tarjottavat!

  VastaaPoista