06 tammikuuta, 2011

JAUHOT SUSSA 2011Moni bloggarikollega on raapustanut erilaisia listoja männävuodesta ja statistiikoistansa poimimista faktoista. Vaikka äidiltäni olenkin perinyt tavan hahmottaa maailma parhaiten listojen ja ranskalaisten viivojen avuin, en ala pitkiä listoja nyt kumminkaan väsäämään.

Mutta ihan pikkiriikkisen aiheesta kumminkin: Silloin tällöin käyn kurkkimassa blogini kävijästatistiikkoja ja lempilistani on lista hakusanoista, joita googlettamalla on blogiini landattu. Top kymppi on aina aika vakio: macaron, suklaamousse, aleksanterinleivos, suklaa cupcakes, barbiekakku, blaa blaa. Huvittavaksi lista käy loppupäästä, jossa komeilee hakusanoja, joilla ei todellakaan ole edes haluttu blogiini päätyä sekä muita harvinaisempia hakumuotoja. Tämän viikon parhaasta ei ole epäselvyyttä: jauhot sussa.

Viime vuonna näihin aikoihin tein uuden vuoden lupauksen, että aion opetella leipomaan leipää. Sen tein ja opettelu jatkukoon edelleen. Blogini täyttää piakkoin 2 vee, sadantonnin käynnin raja juuri ylittyi ja hieman epämääräinen leivontablogi-meets-jokuihanmuublogi -meno varmaan jatkuu aika samalla mallilla. Tai mistäs sitä tietää.

Loma meni ja lomalla ei juuri mitään ehdi leipomaan. Tai ainakaan ottamaan kuvia tehdyistä jälkkäreistä. Siispä tässä pikakooste lomailuista:

Uudenvuoden aattona ihailtiin sädetikkuja

ja uuden vuoden päivänä yks söi elämänsä ekaa pottua.

Välillä oli vähän huonompi keli,

välillä parempi.

Käytiin potkukelkkailemassa,

aika monasti Afrikassa

ja muutenkin otettiin aika iisisti.

Joka tapauksessa uusi vuosi on korkattu, kippis sille.

FIN-ENG:
As usual, on family holiday I find no time to bake. Have a good 2011 everyone!!!

1 kommentti:

  1. Ihana vauva ja vauvan hauva!
    Voi vieläkö joku muukin pelaa vanhaa "Afrikantähti" -lautapeliä kuin hiiri?

    www.nami-hiiri.com

    VastaaPoista