19 helmikuuta, 2011

RAVINTOLA LUPOLO

 

Nyt kaikki Ravintola Lupolon lauantaibrunssille! Kamera jäi tänään aiemmin himaan, mutta pakko on hehkuttaa kun oli niin hyvää. Ei mikään ahda-itseesi-niin-paljon-kuin-jaksat-buffa, vaan kaunis ja herkullinen pöytääntarjoiltu brunssilautanen sisältäen mm. Lupolon omaa maksapasteijaa, ilmakuivattua kinkkua, superhyvää brietä ja viikunaa, ihanaa kuohkeaa parmesaanikokkelia sekä talon rapeaa mysliä kera (vuohenmaito?)jogurtin ja hunajan. Leipää olisi lautasella voinut ehkä olla siivunen lisää. (Toki sitä olisi varmasti lisää saanut jos olisi juoruilultaan ehtinyt pyytää.) Kustansi kohtuulliset 15 euroa kaffeineen ja ananas-fenkolimehuineen.


Kyseessä siis Punavuorenkadun entinen Ravintola Elviira, joka viime viikolla avasi ovensa uusitulla iisisti lähestyttävällä gastropubi-konseptilla, Ravintola Lupolona siis. Brunssi lauantaisin 11-15, muuten ti-la 17 eteenpäin. Mee.

FIN-ENG:
Had a great brunch today at the Restaurant Lupolo, which just opened last week.

2 kommenttia:

  1. kiitti vinkistä! varmasti kokeilen jossain vaiheessa, huomenna menen testaamaan qulman aamupalan... ah, syömisen iloa!

    VastaaPoista
  2. kerttu: Toivottavasti oli hyvä aamiainen qulmassa. Ja tervemenoa Lupoloon!

    VastaaPoista