22 helmikuuta, 2011

SITRUUNA-CUPCAKET BRUNSSILLA


Brunssi oli aika kova sana viime viikonloppuna, kun sama meno jatkui sunnuntainakin. Vähän eri tyylillä kyllä. Kaverini järkkäsi nimittäin jo perinteeksi muodostuneen kirpparibrunssin. Olkkariin roudatuilla rekeillä vaatteet odottivat onnellisia uusia omistajia ja makkari toimi kollektiivisena sovituskoppina.


Vaatteet, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet vähemmälle käytölle, on parempi pistää kiertoon kuin homehduttaa kaapeissa. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin etsiä ja kokeilla tulevia aarteita hyvässä seurassa ja kuohuviinilasi toisessa kädessä. Itse pääsin eroon parista lastenvaatteesta ja tilalle tuli takki ja kengät ja mekko ja hame.


Mitä varsinaiseen brunssiosuuteen tulee, kannoin korteni kekoon leipomalla sitruuna-cupcakeja. Raikkaita ja jotenkin keväisen sitruunaisia. Oi tule jo kevät, tule!

Resepti toiminut aiemminkin, täällä nimittäin.


FIN-ENG:
The second brunch last weekend I had on Sunday, when my friend organized a happening which combines flea market & brunch. I brought some lemon cupcakes with me. And left with a coat, pair of shoes, beautiful dress and a skirt.

5 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea tuo kirpparibrunssi! Ja ihanat cupcakesit!

  VastaaPoista
 2. Lisää tällaista! :)

  VastaaPoista
 3. ihana idea! toivottavasti saa kopioida... Ü

  VastaaPoista
 4. Kivan kuuloinen idea tuo kirpparibrunssi. Saanko kysyä, miten toimitte kirpparitavaroidenne suhteen? Teettekö vaihtokauppaa tavaroista vai hinnoitteletteko tavaranne ja maksatte ne toisillenne? Brunssin suhteen oli ilmeisesti kyse nyyttärimeiningistä että kaikki toi jotain? Aivan mahtava idea! Kiitos hyvästä ja tasokkaasta blogista!

  VastaaPoista
 5. Kirpparikamat kukin hinnoittelee oman pään mukaan ja lähinnä tulee vaihdeltua tilinumeroita. Brunssi oli pääosin isäntäväen tuotos, johon useimmat tulijat toivat jonkun lisän. Nyt vaan jengi kirpparibrunsseja järkkäämään!!!

  VastaaPoista