01 maaliskuuta, 2011

DARING BAKERS: THE END


Se oli hauskaa niin kauan kuin sitä kesti. Tajusin tuossa taannoin, että olen totaalisesti unhoittanut Daring Bakersin. Edellisen kerran osallistuin haasteeseen viime syyskuussa.

Tämän hetkiseen elämääni ei istu se, että joku muu sanelee mitä pitäisi leipoa ja milloin. Vaikka jokaisen haasteen toteuttamiseen olikin reilut kolme viikkoa aikaa, oli jo pelkkä ehtiminen sinänsä aikamoinen haaste. Suosikikseni jääköön haaste toissa vuoden marraskuulta, cannolit. Jää hyvästi DB!

Mutta koska kategorioita ei voi koskaan olla liikaa, aloitan Daring Bakersin tilalle uuden. Tunnustuksia luvassa.

FIN-ENG:
This is the end of my Daring Baker career. At least for now. Or actually the end was already last September, after which I've totally forgotten the whole bunch of daring bakers.

2 kommenttia:

  1. mä olen ajatellut että tohon pitäis osallistua.. ihan vaan sen takia kun nyt tuntuu että sitä tulee tehtyä liikaa samallaisia juttuja ja tollanen vähän pakottaisi.. daring bakers tai joku vastaava homma..

    VastaaPoista
  2. aleksi: Ota ihmeessä osaa! Se siinä just olikin siisteintä, et tuli tehtyä semmosia juttuja jotka ittelle on ihan vieraita, mutta jossain päin maailmaa jollekin muulle tosi tuttuja juttuja.

    VastaaPoista