22 huhtikuuta, 2011

RAVINTOLAPÄIVÄ


Hei kaikki kakkumaakarit, ruokabloggaajat ja muut, jotka kuitenkin joskus olette haaveilleet oman ravintelin tai kahvilan perustamisesta, onkos suunnitelmat jo valmiina? Päivä ainakin on.

Ravintolapäivä 21.5. on yhden päivän karnevaali ravintola- ja ruokakultturin puolesta. Keksi sopiva paikka ravintolallesi, päätä mitä haluat tarjota ja ryhdy pop up -ravintoloitsijaksi yhden päivän ajaksi. Lupaviranomaiset eivät ehkä ole ihan mehuissaan, mutta minä ainakin olen. Ilmoittautuminen on hoidettu, vähän säätöä vielä tiedossa.

Pääsiäisenä on hyvää aikaa miettiä konsepti ojoon, mukaan ehtii ilmoittautua vielä viikkoa ennen h-hetkeä.

Lue lisää Kauppalehden jutusta täällä tai Ravintolapäivän Facebook-sivulla täällä.

Ja siis hyvää pääsiäistä myös!


FIN-ENG:
Anybody can become a pop up restaurateur for a day on the very first Restaurant Day 21st May."Restaurants, cafés and bars without permissions. All because we love food. One of the establishments can be yours." One probably mine. Read more here.

2 kommenttia:

  1. Kaunis blogi sinulla. Ravintolapäiväkin kuulostaa mahtavalta idealta! Juuri eilen katselin jotain Jamie Oliverin ohjelmaa, jossa mm. esiteltiin New Yorkissa antirestaurant-liikettä, jossa ihmiset pitivät kerran kuussa "ravintolaa" kotonaan pienelle porukalle ja kapinoivat siten omalla tavallaan oikeita ravintoloita vastaan.

    VastaaPoista
  2. lintsi: Kiitos! No nythän sitä saadaan vastaavia supper clubeja tännekin. Yhdeksi päiväksi ainakin!

    VastaaPoista