05 toukokuuta, 2011

MUSTIKKAMACARONIT


Väriä pitää vissiin laittaa superpaljon, jos haluaa oikeasti värikkäitä macaroneja. Laitoin lilaa mielestäni huolella, ja marenkiseos olikin aivan toivotun väristä, mutta paistettaessa kuorien väri muuttui. Oppia ikä kaikki.

MUSTIKKAMACARONIT

Ohje kuoriin täällä (tein ranskalaisella marengilla).
Joukkoon värin lisäksi lisäsin myös 1 tl:n mustikkajauhetta, eli kotimaista superfoodia (inhoan tuota termiä) parhaimmillaan.


kuva Biokia

Täytteenä oli fifty-fifty tuorejuustoa ja mustikkamarmeladia.

FIN-ENG: 
Additive + superfood = blueberry macarons

6 kommenttia:

  1. IHana keko,nami! Macaronsit ovat kyllä hyviä,ja kauniita,kuten nuokin,vaikka kuorien väri muuttui.

    VastaaPoista
  2. Wau! Ihanan näköisiä. Todella kauniita.

    VastaaPoista
  3. Olen tehnyt pari kertaa puolukkamacaroneja lisäämällä tuota puolukkajauhetta taikinaan (ja täytteeseen kanssa valkosuklaan kanssa). Ovat olleet ehdottomasti parhaimpia syömiäni macaroneja! Täytyy kokeilla mustikkaakin jossain vaiheessa. :)

    VastaaPoista
  4. Ai niin, minulle kävi ihan samalla lailla, että taikina oli ihanan väristä ennen uunia,mutta uunissa kuori muuttui rusehtavaksi. (Sisältä olivat kuitenkin punertavia.) Mutta nättejä ovat noinkin :)

    VastaaPoista
  5. Yaelian & NorppaStiina: Kiitos!

    Riikka: Puolukka siis kokeiltavien listalle! Oon muutenkin innostunut noista jauheista. Kai niitä on jo pitkään ollut olemassa, mutta nyt vasta olen ne löytänyt.

    VastaaPoista
  6. Miten noista macaroneista saa noin sileän muotoisia? (:

    VastaaPoista