18 toukokuuta, 2011

RAVINTOLAPÄIVÄ OSA 2


Kuukausi taaksepäin kirjoitin Ravintolapäivästä. No tämä tässä on sisäänkäynti ravintolaamme. Vuosien takaisen exän kanssa lyötiin superviisaat päämme yhteen ja kehiteltiin Ravintola Vanha Suola.

"Ravintola" toimii krunalaisessa kodissa, johon katetaan iso iso pöytä, jonka ympärille istutetaan 18 vierasta viettämään iltaa. Eli oikeastaan siis on kyse siitä, että illallisvieraat saapuvat yksityiskotiin syömään meidän kokkaamaamme ruokaa ja ravintolahenkisen tilaisuudesta tekee se, että pääsääntöisesti emme tunne vieraitamme, eivätkä vieraat tunne toisiaan. Jännää.

Facebookissa löytyypi lisäinfoa meidän ja muiden ravintoloista. Menkää ja osallistukaa ja fiilistelkää ravintolakulttuurin olemassaoloa!

Lisäys 19.5.: Printattavassa muodossa listaus ja kartta Ravintolapäivään rafloista, voilà!

8 kommenttia:

 1. Tulisin ehdottomasti teidän mielenkiintoisella menulla varustettuun ravintolaan, jos en olisi mökillä.

  Suunnittelin myös itse perustavani kylmäkeitto-kioskin keittiömme ikkunaan (asumme katutasossa), mutta mökkeily ja kasvihuoneen täyttäminen vie tällä kertaa voiton. Ehkä sitten elokuussa...

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä ihana konsepti,ja olisi kiva tulla syömään ravintolaanne.Täälläpäin on myös tuon tapaista sillä tavoin,että jotkut ruoka-alan ihmiset pitävät kerran kuussa omassa kodissaan gourmet-illallisen täysin tuntemattomille ihmisille,mutta se on jatkuvaa,eli kerran kuussa.En tiedä,jos Suomessa on vastaavaa,mutta ajatus on kiva:)

  VastaaPoista
 3. Laittakaapa facebookiin tietoa, jos Tampereella päin samanlaista toimintaa. Tai petterip@elisanet.fi

  VastaaPoista
 4. Anna: Toi keittokiskaidea on ihan loistava! Ja elokuussa onkin sitten sopivasti teijän oman kasvihuoneen satoakin tarjolla!!

  Yaelian: Olen kyllä vastaavasta kuullut huhuja Suomessakin, mutta kaipa tässäkin asiassa tänne kauas Pohjolaan ideat vaan leviävät hiukka hitaammiin :)

  Petteri: Linkkasin juuri tuohon postaukseeni listan, jossa ainakin jotain Ravintolapäivä-toimintaa näytti olevan myös Tampereella.

  VastaaPoista
 5. Olisin ehdottomasti tullut teille jos ei olisi pakottavasti muuta menoa. menunne kuulosti hurjan houkuttelevalta ja minusta olisi mielenkiintoista nähdä sinutkin :). Ehkä elokuussa jos ravintolapäivä saa jatkoa?

  VastaaPoista
 6. Merituuli: Tai sitten elokuussa aukeaa ravintola myös Nummelaan?!?

  VastaaPoista
 7. onnea ravintolaan!

  oma jäi tällä kertaa lähinnä puheen tasalle mutta ehkä sitte ensi kerralla

  VastaaPoista
 8. noh, missä on raportti?! nimim. malttamaton :)

  VastaaPoista