30 heinäkuuta, 2011

RAVINTOLA GULA VILLAN


Ennen seuraavaa kesälomasiirtoa ehdittiin vähän veneilemäänkin. Tai Mikko ja tytöt ehtivät vähän enemmänkin, mutta Oiva pääsi Almamme kyytiin ihkaekaa kertaa. Ja juuri siitä syystä veneretkemme kohde valittiin varmuuden vuoksi tosi läheltä lähtösatamaa.


 Se oli ihan hyvä päätös, koska Oivan mielestä pelastusliivit oli vuosisadan ankein keksintö.


Kippari & perämiestytsit hoitivat meidät Ison Vasikkasaaren ravintolan, Gula Villanin, asiakkaille varattuun laituriin.


Gula Villanin päärakennus on viehättävä vanha huvila vuosisadan vaihteesta, joka nyttemmin toimii kesäravintolana. Terassilla riittää asiakaspaikkoja, myös varjoisia sellaisia. Saavuttiin ravintolaan juuri sen avauduttua ja samaan slottiin oli aika moni muukin ajoittanut tulonsa. Saatiin yksi vikoista vapaista pöydistä, mutta jouduttiin tovi odottelemaan vuoroamme tarjoilussa. Rapupasta ja vuohenjuustosalaatti olivat oikein maistuvia, voiton veivät tällä kertaa kuitenkin lapsille tilatut Mammas köttbollarit.


Tämänkertaiset lisäpisteet jaetaan lasipullocokiksesta. Ja eriväripilleistä.


Perän pitäminen on tärkeä tehtävä. Todella tärkeä.

Isoon Vasikkasaareen pääsee muuten ilman omaakin venhoa, Espoon saaristoveneen aikataulut löytyvät täältä. Ja Gula Villan ei ole ainoa kiva puoli Vasikkasaaressa. Siellä voi myös pikniköidä ja grillata Espoon kaupungin kustantamilla polttopuilla ja pelata fudista nurmikkoalueilla ja käydä siisteissä vessoissa ja uida uimarannalla. Eli viettää kesälomaa.


FIN-ENG:
Our boat took us on a trip to The Big Calf Island and restaurant Gula Villan.

1 kommentti:

  1. Oi, Gula Villan! Ihastuttava paikka. En ole vielä tänä kesänä ehtinyt käymään. Juuri eilen puhuttiin, että ensi viikolla voisi veneillä ruokailemaan.

    VastaaPoista