25 elokuuta, 2011

ERILAINEN RAVINTOLAPÄIVÄ


Sunnuntainen Ravintolapäivä jäi kohdaltani täysin väliin. Tyydyin vaan katselemaan jonoja pitkin kaupunkia. Jos oli tällä kerralla ravintoloitsijoiden määrä yli tuplaantunut, niin samoin taisi olla käynyt myös asiakkaiden määrälle. Facebookin perusteella oli aika monet tutut joko seisseet jonoissa jonkun aikaa ja jonottamiseen kyllästyneenä lähteneet pois, tai seisseet jonoissa jonkun aikaa ja ruokien loputtua siltikään saaneet mitään.

Ravintola Vanhan Suolan paluu odottaa vuoroaan. Ehkä jo marraskuun 19., kun seuraava Ravintolapäivä on ilmoitettu järjestettävän. Mielestäni tuo on ajankohtana sitä paitsi paljon edeltäjiänsä kiinnostavampi. Kelin puolesta mahdollisesti kaikin puolin kamala marraskuinen lauantai tuo ehkä myös miljööltään enemmän toisistansa poikkeavaa tarjontaa kehiin.


Mutta ulkona herkuteltiin mekin. Nimittäin kaverini lapsen 3v. synttäreillä.


Itselläni ei ole koskaan tullut pieneen mieleenikään, että synttärijuhlat voisi järkätä puistossa. Mikäs sen helpompaa, kun on aidattu alue ja riittävästi virikkeitä ja tilaa ipanoiden pyöriä. Eikä tarjoilujen tekemisen lisäksi tarvitse edes siivota kotia.


Ja päivänsankarin äidin (apulaisensa kera) väsäämät tarjoilut ne vasta maistuivatkin. Lopuksi lapset pukeutuivat kylähulluiksi ja pomppivat ja tanssivat sokerihumalansa pihalle. Kivaa oli totta tosiaan.

FIN-ENG:
The second Ravintolapäivä (Restaurant Day) ever, was last Sunday. This time I wasn't organizing anything myself, but also didn't participate as a guest. Instead we celebrated the 3rd birthday of my friend's daughter.

3 kommenttia:

  1. Wau, mitä muffinsseja!

    Saako jo nyt varata pöydän Vanhaan Suolaan marraskuulle? ;)

    VastaaPoista
  2. Anna: Joo pisteet muffinssileipurille ehdottomasti!! Pari pikku aikatauluteknistä haastetta marraskuun Ravintolapäivää koskien, mutta pistetään ennakkovaraus korvan taakse ;)

    Lada: Darlin'... kuva on malliesimerkki ihmisestä, joka samanaikaisesti syö kermakakkua, viihdyttää kuopustaan berocca-putkilolla, pitää silmällä jossain päin suhaavaa esikoistaan ja vieläpä vaihtaa kuulumisia vanhojen ystäviensä kanssa. Multitasking you know.

    VastaaPoista