18 elokuuta, 2011

MELKOISEN HYVÄ FLOW


Sunnuntaiaamuna suuntasin kohti Pohjoisrantaa pipo ja pari villapaitaa kassissa. Duunipaikkani kesäretki vietettiin s/y Gallantilla, joka vielä muutama vuosikymmen sitten toimi kolmen perheen liikkuvana yli 20-metrisenä ja kaksimastoisena kesämökkinä. Tarkoitus oli viettää superrento päivä, välillä vähän syöden ja juoden, ilman sen kummempaa ohjelmaa.


Ohjelmanumero saatiin kumminkin aikaiseksi, kun jossain Vuosaaren kulmilla jäätiin pohjaan jumiin ja merivartiosto tuli hinaamaan meidät irti. Mitään ei sattunut, ei matkustajille eikä laivalle, joten pohjakosketuksesta aiheutunut touhu kuittaantui itseasiassa vain kunnon meriseikkailuna.


Hässäkän keskellä oli aurinkokin tullut esille, joten loppumatka sujui erittäin leppoisasti. Hyvä tunnelma omalla kohdallani johti kuitenkin siihen, että jo kuopatut haaveet Flow'hun menemisestä palasivat. Muutama puhelu ja tekstiviesti myöhemmin olin matkalla festareille.


Viime vuonna maha oli niin iso etten jaksanut Flow'hun lähteä ja tälle vuodelle aiotut suunnitelmat kariutuivat jo aikaa sitten. Nähtävästi sitä joskus osaa yllättää jopa itsensä.


Oli aika hauskaa mennä festareille ensinnäkin yksin, ja toiseksi, koska en todellakaan ollut missään vaiheessa ollut menossa tapahtumaan juuri sunnuntaina, ei ollut hajuakaan mitä oli tapahtumassa ja milloin ja missä.


Ekoihin kavereihin törmäsin kuitenkin jo ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ja saman tien sain myös pikaisen päivityksen tuleviin esiintymisiin.


Päädyin kuulemaan myös uutta suosikkiani. Ihana mies.
Hopihopi levykauppaan.


En ole koskaan käynyt varsinaisilla festareilla. (Koska Flow'ta ja Pori Jazzia ei lasketa festareiksi.) Haluan päästä yöksi omaan sänkyyn, teltassa nukkujaksi musta ei yksinkertaisesti ole. Flow'ssa tykkäänkin eniten juuri sen epäfestariudesta. Keikkojen välillä voi käydä samppanjabaarissa ja syödä Groteskin nuudelisalaattia.Tai ottaa bisse ja lihis. Mistä nyt kukin tykkää.
Tänä vuonna oli Groteskin lisäksi tarjolla mm. Juuren sapaksia, Umeshun sushia, Torin lihapullia, Pipsa Hurmerinnan burritoja, New York Ninjan vietnamilaissaldea ja Four Seasons Saladsin lasagnea.


Eräskin ystävällinen ystäväni ei enää jaksanut festaroida kolmatta päivää putkeen, vaan palasi sunnuntaina alueelle ainoastaan syömään.


Illan pääesiintyjän, itseään ilmeisesti jonkin sortin jumalhahmona pitävän Kanye Westin, tylsähköä keikkaa en jaksanut katsoa loppuun asti, vaan läksin himaan. Kotimatkalla päätin hoitaa lastenhoidot kuntoon vielä tämän vuoden puolella ensi kesän Flow'ta varten. Sen verran kivaa taas oli.


FIN-ENG:
On Sunday I first had a good flow on a sailing vessel with my fellow workers. Then the good flow continued at Flow Festival.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti