31 elokuuta, 2011

SFÄÄR RESTO & STORE


Sunnuntaina heräsin reippahana, nukuttuani kokonaisen yön heräämättä yhdenkään lapsen kätinöihin, ja painuin hotellin aamiaiselle, johon valui tasaiseen tahtiin pirteitä ja ei niin pirteitä polttariseuruelaisia. Aamiaisen jälkeen osa varmaan otti vielä pikku tirsat huoneessaan, osa siirtyi nauttimaan hoidoista ja spa-osastosta. Itse kävin ensitöikseni laitattamassa kynnet uuteen uskoon. Kiiltävänpunaisin kynsin suunnistin osoitteeseen, johon olin päättänyt ehtiä käymään ennen kotimatkalle lähtöä.


Sfäär on yhdistetty vaatekauppa ja ravintola. Ihana mesta. Ihana sisustus ja mielettömän ihania vaatteita.


Listalla oli vaikka mitä hyvän kuuloista, mutta päädyin vähän tylsänä valintana chili-korianterijättikatkaravuilla tuunattuun caesar-salaattiin, koska sitä vaan teki kauheasti mieli. Hyvää oli.  


Jäipä sitä käteen yksi Whyredin villapaitakin. Hyvä ravintolakäynti siis kaikenkaikkiaan.


Pikainen visiitti Sfääriin aiheutti sen, että nyt on fiilis päästä piakkoin uudelleen Tallinnaan. Siis uudelleen Sfääriin.

Kuvat: Sfäär

FIN-ENG:
Oh my God, how I love Sfäär. Gotta get back to Tallinn soon.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Tallinnan reissusta.Ja kiitos vinkeistä:)

  VastaaPoista
 2. huipulta vaikuttaa sfäär, kiitsa vinkistä! osaatko muuten neuvoa tukholmasta jotain kivaa ravintolaa?

  senni

  VastaaPoista
 3. Senni: Viimekertainen matkamme tukholmaan kaatui islannin tulivuorenpurkaukseen, mutta täältä oli varattu pöytä ekalle illalle: http://restaurangbar.se/
  Ja tänne piti mennä lounaalle: http://www.mathiasdahlgren.com/ (matbarenin puolelle). Östermalmin kauppahallin kalaravintola pitäisi olla kuulemma myös tosi jees!

  VastaaPoista