11 syyskuuta, 2011

2. TUNNUSTUS: RAKASTAN MARS-JÄÄTELÖÄ


Juuri päättyneenä kesänä olen syönyt vain muutaman jäätelön. Jos Mars-jäätelöä ei oteta lukuun.

Alkuperäisestä Mars-patukasta en välitä. Se on liian möhnäinen makuuni ja kokonaisesta tulee vaan paha olo. Mutta jäätelökaima: Täydellisessä suhteessa jäätelöä, kinuskia ja suklaata. Magnumin kaltaisten jätskien suklaakuorrutus on liian paksu, eskimotyyppiset ovat kuolettavan tylsiä, tuutit hyviä vaan päältä ja kuka nyt mehujään haluaisi, jos jätskiä tekee mieli. Kingiksen ostan kerran kesässä vain todetakseni, etten tykkää sen suklaan mausta.

Valitettavasti kuvaan en saanut itse tuotetta, vain tyhjän paperin. Mars-jäätelössä kun on vielä yksi lyömätön puolensa: Kyseisen jäätelön syöminen kestää juuri saman ajan, kuin käveleminen lähikaupastamme kotiin. Lapset luonnollisesti elävät ei makeeta ennen ruokaa -kurimuksessa, joten jäätelö on aika usein ehdittävä syödä salaa.


FIN-ENG:
I think that I've done my share in ensuring that Mars Ice Cream remains in the ice cream selection of our nearest grocery store also next summer. Had a few.

4 kommenttia:

 1. Minäkään en Mars-patukoista ole koskaan välittänyt.....Tein ohjeesi mukaan ruishapanjuurta ja hapanleipää--kiitos selkeistä step-by step-ohjeista:)

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen, joka rakastaa Mars-jäätelöä! :-)

  VastaaPoista
 3. entäs muru-eskimo? ei pidä unohtaa sitä!

  VastaaPoista
 4. Yaelian: Kiva kuulla jos ohjeesta oli hyötyä!!

  Henskis: Hah, en ole siis ainoa, joka ymmärtää hyvän päälle!

  Anonyymi: Totta, totta. Muru-eskimo pysyttelee hiljaisena taustalla, mutta yllättää silloin tällöin.

  VastaaPoista