18 syyskuuta, 2011

GAIJIN


Berliinistynyt pikkusiskoni kun tuli kotikäynnille, olihan sitä siskosten kerran käytävä ulkona. Siis kaikkien kolmen.


Alkudrinksut otettiin Tornin Ateljee-baarissa.


Yläilmoissa itsemme palellettuamme siirryttiin ravintola Gaijiniin. Odotukset oli kovat. Samojen jäbien Farang kun on ollut jo pitkään suosikkilistani kärkisijoilla. Liekö kyse juuri kovista odotuksista, mutta ihan myyty en ole.


Pöytämme aivan ravintolasalin päädyssä vaati pikaisen istumapaikka-arvonnan järjestämisen. Hanna hävisi, ja joutui mutaatiopaperisilppusen saatuaan istumaan selkä saliin päin.

Farangin tapaan lista koostuu pienten alkuruoka-annosten lisäksi jaettavaksi tarkotetuista annoksista. Tarjoilija suositteli meille kolmelle jaettavaksi 3-6 eri annosta. Päädyimme ottamaan jokaiselle parit dim sumit alkuun ja jaettavaksi neljä eri pääruokaa. Kolme olisi riittänyt. Ainakin näin tyttöporukalla.


Osa ruuista oli järjettömän hyviä. (Ssäm mini yllä, korealainen bulgogi, gaijin potin vasikanposki)


Mutta yllättävän moni ei ihan säväyttänyt. (Pork ball yllä, kimchi scallops, jossa kampasimpukat menivät vähän hukkaan, shu mai vege -dim sum, joka ei maistunut oikein miltään ja pehmeäkuoriset taskuravut, jotka on Farangissa parempia...)

Palvelu kuitenkin pelasi, viinisuositus osui nappiin, tarjoilijoilla oli kivat mekot ja jälkkäri, red geisha, oli tosi tosi hyvä. Ei varmuudella jää vikaksi Gaijin-käynniksi.


Gaijinista mentiin vielä Siltaseen. Ja Nollaan. Ja Tavastian uudelle PopLife-klubillekin. Ahkeria tytsejä!

Muutaman viikon päästä jatketaan samalla kokoonpanolla Berliinissä. Jeejeejee!!!


FIN-ENG:
My younger sister left Berlin for a week to visit the dear family & friends. Went out on Friday with both of the sisters. Restaurant Gaijin was good but not as good as the older sibling Farang.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti