22 lokakuuta, 2011

MARIMEKKO & PUTTE'S


Keskiviikkona piristin harmaata arkea menemällä Marimekon S/S 2012 näytökseen Kaapelitehtaalle. Raikkaisiin kesämekkosiin puetut, paljain jaloin vedessä teputelleet mallit, tosiaan saivat ulkona pauhanneen syysmyrskyn unohtumaan toviksi.

 kuva

Joukossa oli ihania yksilöitä, mutta toki myös minua ei niin puhuttelevaa retrohtavaa kukkakuosia. Tykkäsin kokonaisuudesta.


Näytöksen jälkeen oli aito pullakahvitarjoilu. Tarjolla oli myös sormiruokakokoisia savupalvi-kaalipiirakkapaloja ja savumuikkuleipäsiä. Tai ainakin jotain sinne päin.
Sekä Koskenkorvaa mehulla.


Kaapelin valtava Merikaapelihalli taipuu moneen ja niin myös Marimekon tunnelmavalaistu torikahvilameininki oli onnistunut miljöö näytöksen jälkeiseen hengailuun.


Isompi nälkä ja jano tainnutettiin kuitenkin Putte'sissa. Joka erehdyttävästi muistuttaa edesmennyttä Erottajaa.


Kuurna & Ateljé Finne -poppoon uusin on baari, josta saa pitsaa. Ja hemmetin hyvää pitsa saakin.


Listalla neljä pitsaa sekä muutama salaatti. Useimmiten en ole kova pitsan ystävä, mutta se johtunee vaan siitä, että yleensä pitsat ovat aika kamalia. Ei nämä.


Taikina lensi taidolla ja pohja oli makuuni täydellisen paksuinen/ohuinen ja rapea.


Aamulla tyhjensin näytöksestä saadun goodie bagin ja kappas kun sieltä löytyikin sopiva lisä aamiaispöytään. Kiitos Marimekko!


FIN-ENG: 
On Wednesday I forgot about the horrifying weather outside for a moment, while watching the models in summer dresses walking barefoot in water. Marimekko presented their spring/summer 2012 collection at the Cable Factory in Helsinki. After Marimekko's great show and small bites, we had some bigger bites at Putte's. The new bar, where you get the best pizza in town.

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti Marimekko jatkaa uudistusten tiellä, uusi suunnittelu on paljon kiinnostavampaa kuin loputon retroilu. On alkanut näyttää lupaavalta...

  Ah ja voih, kun on hyvännäköinen pizza. Suunnitelmat mennä testaamaan vahvistuivat.

  -Jonna-

  VastaaPoista
 2. Enpä ollut koskaan (vielä?) kuullutkaan Putte's pizzeriasta, ja säntäsin heti lukemaan mitä eat.fi siitä sanoo. Aika ristiriitaisia arvosteluja, mutta taidan silti uskaltautua maistamaan joku ilta!

  VastaaPoista
 3. kaima: Luottakaamme Marimekkoon! Ja Putte'siin!

  Inez: Kannattaa pitää mielessä, ettei kyseessä ole pizzeria, vaan baari josta saa pitsaa.

  VastaaPoista