22 marraskuuta, 2011

ERILAINEN RAVINTOLAPÄIVÄ OSA 2


Lauantaina, kaikkien aikojen kolmantena Ravintolapäivänä, oli Ravintola Vanhan suolan määrä tehdä paluu. Suunniteltu menu kuulosti jo aika hyvältä, mutta mutkat matkassa siirsivät comebackimme jälleen hamaan tulevaisuuteen.

Ravintolapäivän iltana söin sen sijaan ravintolassa nimeltä Ylämummo. Ja kyseessä ei ollut mikään Ravintolapäivän hullunhauska projekti, vaan ihan oikea ravintola Suomen Lahdessa.
On se hyvä nähdä maailmaa välillä.


Viikonloppuni vietin nappulakengät jalassa, hikisissä urheiluvermeissä. Ekaa kertaa elämässäni lauloin karaokea ja ekaa kertaa elämässäni olin sporttibaarissa. Nyt on varvas teipattuna, leukanivel ehkä aavistuksen sijoiltaan ja mustelmia siellä täällä. Ei, en saanut köniini snägärillä. Vaikka Mikon mukaan toisinaan vähän ärsyttävä olenkin.

Seuraava Ravintolapäivä on muuten helmikuussa. En oikein osaa päättää kantaani: Hyvä vai huono juttu, että kyseinen tapahtuma toteutetaan näin tiheällä tahdilla? Kyllästyttääkö jo vai vasta vuoden päästä?


FIN-ENG:
Last weekend was supposed to be all about the Restaurant Day again. Something came up and I took  plan b for the weekend: Football tournament. Ended up with a sore toe, aching jaw and being all black & blue, but had great fun.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä Ravintolapäivän vietto kahdesti vuodessa olisi ihan riittävän usein. Vanhan Suolan paluuta silti odotellessa...

  Koemaistajan ravintola tulee sitten vasta toukokuussa.

  VastaaPoista
 2. vähän alkaa tuntumaan että noita on liian usein.. talvi on muutenkin vähän hankalaa kun mulla tämmösiin tapahtumiin kuuluu ympärikaupunkia laahustaminen ja se on pidemmän päälle vähän kylmää hommaa

  VastaaPoista
 3. Olen kyllä samoilla linjoilla muiden kanssa. Mahtava idea vesittyy, jos tapahtuma on liian usein. Mutta ihanaa joka tapauksessa, että ihmiset jaksavat olla edelleen innolla mukana. Tapahtuma on kaupunkikulttuuria parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 4. Anna: Mielenkiinnolla odotan minkä sorttiseen konseptiin päätyy Koemaistaja!

  aleksi: Toisaalta talvi pistää jengin ehkä enempi järkkäämään myös sisätilajuttuja. Mikä puolestaan tuo tarjontaan vaihtelua.

  suolaajahunajaa: Näinhän se juuri on. Kyllä se puolivuosittainen Ravintolapäivä olis varmaan ihan tarpeeks.

  VastaaPoista