30 joulukuuta, 2011

JOULUPUU ON RAKENNETTU (JA PURETTUKIN JO)


Todennäköisyys kolmen lapsen olla terveenä samanaikaisesti talvisena juhlapyhänä on vissiin aika pieni. Yhden kolmasosan ruumiinlämpö huiteli sopivasti jouluaaton yli jossain 39-40°C välillä. Unettomia öitä lukuunottamatta oli joulu sangen onnistunut.


Perinteisesti omalta tontilta kaadettu kitukasvuinen lievästä skolioosista kärsivä kuusi kannettiin tupaan aatonaattona.


Ripustamalla puuhun kilottain koristeita lapset onnistuivat kyllä peittämään harvaoksaisen kuusen tyhjimmät kohdat, mutta en osaa ihan valita kumpi oli parempi/pahempi.


Kuusesta viis, fiilis kun on kohdallaan.


Kuten asiaan kuuluu, syön toki itseni ähkyyn jouluna, mutta periaatteessa en joulupöytääni kaipaisi muuta kuin mätiä ja graavilohta, vierelle ehkä vähän puikuloita ja asianmukaista leipää.


Mikon kauhistus, anoppila jossa ei paisteta joulukinkkua, kävi toteen. Puolikas savukalkkuna Kirakan tilalta sai hoitaa pääruokaosuuden. Ja Mikkokin pärjäsi.


Lopuksi toteutin suklaamousseuhkaukseni.

FIN-ENG:
The first part of Christmas we spent with my parents in the countryside. One of the kids was sick and the weather was bad as hell, but Christmas Eve was as good as it can get.

2 kommenttia:

  1. Juu, kyllä viilikseltä näyttää!

    Onneksi nua lapset on aika hyviä sairastamaan, tarkoitan, että kuumeessakin ainakin ajoittain tosi reippaita. Tärkeintä on pitää mies terveenä, koska ne ON sitten muuten kipeitä!

    VastaaPoista
  2. Nanna: Toi on niin totta, ne on TOSI kipeitä ja ne muistaa myös varmuuden vuoksi ääneen siitä muistuttaa säännöllisesti!

    VastaaPoista