21 joulukuuta, 2011

TULEVAN JOULUN MOUSSE


Taidan vihdoin tietää mitä teen jouluaattoillan jälkkäriksi. Samaa kuin viime lauantai-iltana, kun väkimäärä ruokapöytämme ympärillä kasvoi neljään aikuiseen ja seitsemään alle kouluikäiseen lapseen.


Helppoa, nopeeta, etukäteen valmistettavaa ja jouluisan näköistä. Ja sairaan hyvää.


Suklaamoussea, jonka päälle ripsottelin murustettua piparia ja granaattiomenaa. Ohje on tallessa täällä.



FIN-ENG:
Now I know what I'll be making for dessert on Christmas Eve.

6 kommenttia:

  1. Näyttää todella hyvältä. Granaattiomenan raikastus varmasti toimii.

    VastaaPoista
  2. Tänks! Nyt minäkin taidan tietää mitä teen jouluaaton jälkkäriksi :-) Kiitos ja hyvää Joulua!
    -tiina-kaisa-

    VastaaPoista
  3. suolaajahunajaa: Granaattiomena on ihanaa. Ja niin jouluista jotenkin.

    tiina-kaisa: Mahtavaa! Ja hyvää joulua!!

    VastaaPoista
  4. Todella hyvää oli, teimme jouluaattona tätä jälkkäriksi. Kesällä täytyy kyllä kokeilla tuoreiden mansikoiden kanssa :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Tämä mousse-ohje on paras, mitä olen maistanut. Suosittelin sitä myös uudessa blogissani:). Sitruuna-suklaaleivokset olivat myös suussa sulavia.Kiitos ohjeista!:)

    Anna-Sofia-tekemisenmaku.blogit.fi

    VastaaPoista
  6. Anna-Sofia: Kiva että tykkäsit ohjeista! Toi on munkin mielestä maailman paras suklaamousse.

    VastaaPoista