02 tammikuuta, 2012

UUDENVUODEN UHKAUS


Tipatonta tammikuuta en ole koskaan viettänyt. Enkä aio nytkään viettää. Aion kuitenkin tehdä jotain yhtä brutaalia, nimittäin viettää blogittoman tammikuun. Tämä tarkoittaa sitä, että postaukset pistetään toviksi jäihin tässä blogissa.

Tein tänään comebackin työelämään, oltuani taas tovin äitiysvapailla. Ja koska aiempaa kokemusta työssäkäyvänä kolmen lapsen äitinä ei vielä ole, jännittää hieman. En vielä ole keksinyt, miten-missä-milloin ehdin kauppaan, saati ruokaa tekemään, joten yritän vähentää muut aktiviteetit alkuvuodelle minimiin, jotta homma lähtee kunnialla käyntiin.

Olen täysin myyty harrastukselleni, tälle hemmetin blogille siis, joten on pakko tehdä jotain radikaalia, että saan varmistettua uuden elämämme sulavan alkamisen. Tuskin lopetan leipomista, valokuviakin saatan tuotoksista napsaista, mutta en postaa mitään vähään aikaan. Muuten menee loputkin yöunet siihen, että istun yötä myöten koneella, kun muuten en ehdi.

Mutta voin luvata, että tämä ei jää tähän. 2012 on tiedossa Jauhot suussa -blogin historian ensimmäinen arvonta, monta leipää & leivonnaista, toivottavasti monia ravintolakäyntejä ja juhlia, ulkomaanreportaaseja ainakin Berliinistä jossei muualta sekä enemmän ja vähemmän tasokkaita postauksia kaikesta edellämainitusta ja jostain muustakin. Ja nyt jo jännittää tuleva televisioesiintyminen ihan kamalasti, hih!

Siispä heihei rakkaani blogi ja arvoisat lukijamme, vi ses i Februari!

P.s. Tai no siis postaan vielä yhden jutskan, joka on melkein valmiiksi tehty. Mut sitten moi.


FIN-ENG:
Happy new ear! Today I transformed from a stay-at-home mom back to working mom and in order to get the new life running, I gotta reduce all my other activities for the first weeks now. So, after posting the one post I already have almost ready, you'll hear from me then next time in February!

9 kommenttia:

 1. tvesiintyminen..kerro lisää!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa tammikuuta :) tsemppiä työelämän ja kotielämän yhteensovittamiseen, pian ne loksahtaa paikoilleen, paremmin kuin arvaatkaan :)

  VastaaPoista
 3. Nanna: Alligator.

  Anonyymi: 28 minuuttia YLE TV2:lla joskus loppukeväästä. Kerron myöhemmin lisää!

  Hönttä: Kiitos! Ei epäilystä ettei lähtisi homma toimimaan.

  Anonyymi: Leverpastej.

  VastaaPoista
 4. Ahaa, täältähän tämä blogittomuus selvisikin. :) Nauti töihin paluusta.

  VastaaPoista
 5. Anna: Kiitos, sen teen! On ihanaa saada rauhassa keskittyä sataprosenttisesti jonkun asian tekemiseen.

  VastaaPoista
 6. Hyvää Uutta Vuotta ja menestystä työelämään!

  VastaaPoista