25 helmikuuta, 2012

JAUHOT SUUSSA 3 VEE


Blogini täyttää ensi viikolla kolme vuotta. Aiemmat syntymäpäivät ovat unohtuneet kuin lasteni nimipäivät konsanaan, joten nyt päätin vuosipäivää juhlistaa. Täten julistan ensi viikon Jauhot suussa 3 vee –juhlaviikoksi! Jippiaijee!!!

Koskaan en ole myöskään arvontaa blogissani järkännyt. Nytpä sen järjestän ja aivan hulvattoman arvonnan järjestänkin. Palkintoja on oltava monta! Ja niiden on kaikkien oltava mahtavia! Tulen voittajan kotiin leipomaan!
No ei kai.

Luvassa on joka päivä jokin synttäriarvonta ja palkintoina on vain ja ainoastaan tuotteita ja juttuja, jotka liittyvät jollain keinolla blogiini, ja joista itse pidän. Tietty. Jos kerran juhlitaan, juhlitaan sitten kunnolla.


Homman nimi on tämä:
Maanantaista lauantaihin kehottaisin päivittäin kurkkaamaan blogiiin, sillä joka aamu julkaisen uuden skaban ja aikaa osallistumiseen on seuraavaan aamuun asti. Jokaisen aamun postauksessa on tarkempi ohje, kuinka toimit ollaksesi mukana kyseisessä arvonnassa. Sunnuntaina pyhitetään lepopäivä ja pistetään onnetar hommiin. Eli sunnuntain aikana/jälkeen ilmestyy blogiin kunkin päivän voittajan nimi. Valitettavasti ulkomailla asuvat ystävämme joutuvat paitsioon, palkinnot kun lähetetään vain Suomeen.

Lykkyä tykö!

P.s. Bloggerilla on ollut viime aikoina vissiin vähän ongelmia kommenttien jättämisen kanssa. Mikäli kohtaat vastoinkäymisiä osallistuessasi arvontaan, laita meiliä jauhotsuussa@gmail.com.


FIN-ENG:
Jauhot suussa will be three next week and we're gonna party. Oh yes we are. Mon-Sat a blog contest per day! But sorry, the great prizes will only be delivered in Finland.

8 kommenttia:

 1. Äläs nyt, mä haluan voittaa sut leipomaan.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut paikallaan ja toivonpa muistavani osallistua


  Anu

  VastaaPoista
 3. Kaamea kardinaali. En huomannut onnitella : Onnea siis uhmailkäiselle!

  Olet varmasti ainoa suomalainen leivontablogi joka on yhdistänyt huumorin ja leipomisen!

  VastaaPoista
 4. Mä aioin voittaa ja vaatia, että tulet meille leipomaan. :D

  VastaaPoista
 5. Joudun siis ehkä uudelleen pohtimaan vielä sunnuntaillekin arvontaa! Tarjonta vastaamaan kysyntää!! Aito Jauhot suussa -Jonna kotiisi!!!

  VastaaPoista
 6. Onneaponnea 3-vuotiaalle! :) Omallekin blogille tulee samat lukemat kesäkuussa! ^^

  VastaaPoista