22 helmikuuta, 2012

PURKISSA


Vaikka pari viimeistä postausta ovatkin olleet aiempia tekeleitäni, ei se tarkoita etten olisi mitään leipoillut. Päinvastoin.Olen tehnyt cupcakeja,sokerimassaruusuja kakun päälle,ja kakun sokerimassaruusujen alle.Sen lisäksi olen kulkenut tavaratalon keittiötarvikeosastoa ees sun taas,ollut oman elämäni supermalli,viettänyt aivan normaalia tyttöjeniltaa,ja höpöttänyt kameroille jotain, mistä en näin jälkeenpäin edes oikein muista mitään.

Eli olen suoriutunut Blogistanian kuvauksista!!!
21.3. se alkaa. Keskiviikkoisin klo 19.30 TV2.


Kuvat: Viivi Lehtonen / YLEFIN-ENG:
It's a wrap. The first episode of Blogistania airs on finnish TV2 March 21st.

11 kommenttia:

 1. Vauu! Upeaa! Hieno juttu, onpa kiva nähdä ko. ohjelma. Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa ja nyt vasta perustin omankin. Ihana blogi sulla ja taitava kakku-bloggaaja olet!

  VastaaPoista
 2. Lada: en mäkäääään!

  Kakutar: Kiitos! Tosi mielenkiintoista nähdä jotain ihmisistä blogien takana. Vaikkakin vähän kauhunsekaisin tuntein kyllä venaan omaa jaksoani...

  VastaaPoista
 3. Ohjelma merkattu kalenteriin :) Ihanan näköinen kakku ja ruusut!

  VastaaPoista
 4. Bongasin tuon mahtavan kauniin kakun ja harjoittelen täällä kuumeisesti ruusuja ;-) Olisin kysynyt, mistä olet hankkinut tuon kullanvärisen aluspahvin, joita olen nähnyt muutamassa konditoriassa?

  VastaaPoista
 5. Kaima: Confetti myi kultaisia paffeja! (Sori en ollut aiemmin huomannut kommenttiasi.)

  VastaaPoista
 6. Onko kyseisen ruusukakun ohje jossakin? Katsoin blogistanian ja ihastuin heti. Taidan laajentaa sisustusblogeista myös näihin kakkublogeihin :) Ihastuin niin kovasti kakkuun ja haluaisin kokeilla tuota vetopohjaa äitienpäiväksi, kakku oli ihanan pieni meidän kolmen hengen pienelle perheelle :)Upea blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rose-Marie! Vetopohjan ohjen löytyy täältä: http://www.jauhotsuussa.fi/2011/12/vetopohja.html

   Ja ruusukakun täytteiden reseptit olin kirjoittanut vissiin johonkin A4:lle, jota ei enää löydy mistään. Sen siitä saa kun ei heti pistä reseptiä blogiin!

   Poista
 7. No voi harmi.. Yhdistelen sitten vähän eri ohjeita, mutta ulkonäön yritän kopioida, jos vain onnistun :) (Olen kyllä ihan käsi noitten ruusujen kanssa :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YLEn Olotilaankin olisivat ohjeen halunneet, mutta kun ei niin ei. Voisinhan jotain yrittää keksiä, mutta määrät eivät sitten kumminkaan välttämättä osu ihan kohdilleen... Onnea ruusujen vääntämiseen!!

   Poista