05 helmikuuta, 2012

TAMMIQ


Kuten viime viikolla jo kävi ilmi, I'm back. Duuni on nyt polkaistu käyntiin ja vaikka elämä tuntuu tällä hetkellä aikamoiselta minuuttipeliltä, on aika kivaa taas blogata jotain.

En toki ollut täysin breikillä leipomisesta. Herättelin pitkästä aikaa jääkaapin perukoille hautautuneet juureni  ja leivoin mm. vaaleaa hapanleipää. Koklasin myös uutta, eli tein maa-artisokkaleipää.


Elämän suolaa, pikkumakeaa, ei sovi unohtaa. Appelsiini-suklaamacaroneja tein myös.


Lisäksi pidettiin lettukestit.


Testaamalla kahta eri lettupannua side by side.


Ja juhlittiin 6v. synttäreitä.


FIN-ENG:
During my blogging break I certainly didn't stop the baking. I just didn't tell you about it.

4 kommenttia:

  1. Maa-artisokkaleipä kuulostaa mielettömältä! Olinkin unohtanut, että mullakin on siitä juurta pakkasessa. Täytyis varmaan ottaa kokeiluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maa-artisokka oli kaikessa vienoudessaan hyvä. Laitan ohjeen jahka kerkiän!

      Poista
  2. Hei!
    Juuren tekoon liittyen sellainen kysymys, että pidetäänkö purkki suljettuna tiiviisti prosessin ajan? Eli lukuunottamatta sekoitusta, jauhon lisäämistä jne..
    Ihania reseptejä Sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kansi kiinni ja käymään vaan. Täällä pari sanaa hapanjuuresta ja linkit tarkempaan ohjeeseen: http://jauhotsuussa.blogspot.com/2011/04/hapanjuuri.html

      Poista