01 maaliskuuta, 2012

JAUHOT SUUSSA 3 VEE -JUHLAVIIKKO: TORSTAI

Kiitos loistavista palautteista, hyvinkin varteenotettavaa kehitysehdotusta joukossa!

Asiakastyytyväisyyskyselyn kääntöpuoli on kuitenkin vielä vastaamatta. Osa ottikin jo eilen vähän varaslähtöä tämän päivän tehtävään, eli nyt on aika kehua!!!
Mikä tekee blogista lukemisen arvoisen? Mikä on blogissa parasta? Miksi ylipäätään luet blogiani?

Ja koska on JAUHOT SUUSSA 3 VEE -JUHLAVIIKKO, en toki odota, että kukaan noin vaan kommentoisi juttujani. Lahjon teidät puhumaan, hah!


Arpaonnen kohdatessa kolahtaa luukustasi Helsingin Myllyn tuotepaketti, josta löytyvillä Myllärin Luomu Vehnä- tai Ruisjauhoilla on iso osa tämänkin blogin leipomuksista väännetty. Hurjan Viljaista sämpyläjauhoa en ole itse koskaan testannut, mutta aloitteleva leipäleipuri, jonka kaapeista ei vielä löydy muuta kuin perusjauhot, hyötyy varmaankin siitä, että samasta pussista tulee myös täysjyvähiutaleita, kaurajauhoa, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, hirssiä, kaurarouhetta, ohramallasta makua, rakennetta ja terveellisyyttä antamaan. Sen vehnäjauhon lisäksi. Ja kaikki luomuna.

Jos taas kuulut niihin blogikävijöistä, jotka eivät niinkään jauhoista ja leipomisesta syty, on Helsingin Myllyn tuotepaketissa kyllä jauhojen lisäksi monta muutakin luomutuotetta tutustuttavaksi. Puuroa, näkkäriä, ruislastuja, leseitä ja täysjyväpastaa.

Sekä vasta nyt keväällä kauppoihin tulevat uutuudet:


Mutta tämä ei jää tähän, liikutaan kuitenkin Jauhot suussa -blogin ydinalueella. Toiselle onnekkaalle lähtee ruoanvalmistusastioita ja -välineitä (ja niitä lasivuokia) valmistavan Pyrexin paketti, josta puolestaan löytyy tarttumattomalla pinnoitteella varustettu Pyrex Classic kakkuvuoka ja Pyrex Classic leipävuoka. Molemmat ovat hiiliteräksestä valmistettuja, joka puolestaan edesauttaa tasaisen lopputuloksen syntymisessä.



Vuokien kanssa samaan lähetykseen on paketoitu myös Pyrex Flexi Touch -vispilä, joka nerokkaiden silikoniosiensa avulla ei vahingoita kattiloita ja pannuja.


TORSTAIN KILPAILU: Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilootaan kehut, mikä on Jauhot suussa -blogissa parasta. 

Tässä vielä lisäohjeita:
- Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien joukosta.
- Aikaa osallistua arvontaan on 24 tunnin ajan kilpailun julkaisemisesta.
- Jos vastaat anonyyminä, jätä sähköpostiosoite. Jos et halua jättää sähköpostiosoitetta, vastaa pelkällä nimimerkillä ja luota siihen ettei kukaan vie mahdollista voittamaasi palkintoa. (Mikäli kohtaat vastoinkäymisiä osallistuessasi arvontaan, laita meiliä jauhotsuussa@gmail.com)
- Palkinnot postitetaan vain Suomeen.


Edit 2.3. klo 9.03:
Osallistumisaika ummessa!

62 kommenttia:

  1. No näinkin tylsä vastaus kuin reseptit.Useita jo kokeiltu ja seuraavaksi testaan ne Appelsiini-suklaaleivokset.Kiva myös että kuvaat ja raportoit nekin tekeleet jotka ei ole menneet ihan nappiin ja neuvot miten välttää sattuneet mokat :)
    Ja hei,kuvistasi tykkään myös!

    VastaaPoista
  2. Yllätän ja vastaan (reseptien lisäksi) KAUNIIT KUVAT. Tykkään hirveästi blogin visuaalisesta ilmeestä ja otat tosi kauniita ja edustavia kuvia leipomuksistasi:) Myös menovinkin Helsingin sisällä ovat kivoja!

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti toimivat reseptit, joissa selkeät ohjeet, sekä tietenkin kauniit kuvat!!

    VastaaPoista
  4. Kyllä ne on ne reseptit. Sopivan "tasoisia" ja selkeät ohjeet. Tein ekat cupcaket ohjeillasi ja kyllä maistui!
    Salaisena pilkunviilaajana on myös ilahduttavaa ja nautinnollista lukea hyvää tekstiä! Jes!

    VastaaPoista
  5. Sivun graafinen ilme on hyvin ja ammattitaitoisesti mietitty.
    Se on kevyt ja ilmava.
    Pidän myös sivun avaavasta bannerista

    Kuvia on paljon ja ne ovat hyvälaatuisia.

    VastaaPoista
  6. Löysin blogisi, kun olin etsimässä hyviä erilaisia leipäreseptejä. Mutta löysin sitä paljon enempää...Ihania kuvia, herkullisia leivonnuksia ja hyviä neuvoja. Ja tämän lisäksi tosi hyvä tyyli ja kaunis suomen kieli. Ulkomaalaisena voi oppia siitä paljon ja nauttia sitä ;)

    VastaaPoista
  7. Edottomasti parasta on seikkaperäiset ohjeet esim macaron ja leipäjuuri ohjeissa!

    VastaaPoista
  8. Ihania leipiä! Kauniita kuvia! Kiva kirjoitustyyli! Ja minäkin arvostan hyvää kieltä, siis oikeinkirjoituksen hallintaa tänä yhdys sanojen rappio aikana ;)
    Ihailen myös sitä, miten kolmen lapsen äiti ehtii puuhata näin paljon kaikkea muutakin kuin ihan peruspuurtamista.
    katja.cilenti(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tykkään blogissa erityisesti sen ulkoasusta (monet ruoka-/leivontablogit ovat vuodatus-pohjaisia ja ulkoasu ei tällöin miellytä omaa silmää). Myös kuvien laatu on hyvä ja resepteistä esim. cupcaket vaikuttavat ihanilta, en ole tosin vielä kokeillut :)

    VastaaPoista
  10. No niin, nyt päästiin kehuihin. Ensinnäkin kirjoitustyylisi on ihan mahtava. Vaikka paljon kokkaankin, en ole parhaimmillani jälkiruoaissa ja leivonnassa, ja olenkin saanut hyvät jälkiruokavinkit blogistasi ja jo valmiiksi neuvot juuren käyttöön (vaikken sitä vielä olekaan muistanut ottaa pakastimesta sulamaan ja kuplimaan). Kuvat on kekseliäitä ja hienosti sommiteltuja ja käytät hienosti värejä. Reissujutut ovat myös mun mieleen. Kaiken lisäksi olet hauska mimmi!

    VastaaPoista
  11. Kuvat ehdottomasti ja otteesi (asenteesi) on positiivinen.

    tamsku@suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Ihan ensimmäinen ihastus oli RockyRoad, testattu ja hyväksi todettu. Paljon muutakin minun makuuni olevia reseptejä löytyy, tekstejä on kiva lukea ja kuvitus toimii.
    -Susanne

    VastaaPoista
  13. Parasta tässä blogissa on reseptit ja herkulliset kuvat. Tykkään myös kirjoitustyylistäsi.

    VastaaPoista
  14. Hei! Parasta on hyvä ja hauska kirjotustyyli. ihanat kuvat ja ohjeet. Sä olet tosi hyvä leipoon, kirjottamaan sekä kuvaamaan et ole yhtään ylimielinen siitä..jalat on tiukasti maassa.
    -Anniina.M

    VastaaPoista
  15. Blogissa parasta on se, että se maistuu elämältä. Uskallat laittaa itsesi peliin, se antaa paljon.

    Pakko se on sanoa ääneen, blogin perusteella elät kadehdittavan ihanaa elämää.

    Jos perustaisin blogin, tämä olisi sen esikuva.

    Mari

    VastaaPoista
  16. Parasta ovat leipäreseptit, erityisesti ne, joissa käytetään juurta! Ja tietysti mukavat tekstit. :)

    VastaaPoista
  17. Pidän blogisi ulkoasusta, se on erilainen mitä normaalisti seuraan. Minusta myös humoristinen tyyli kirjoittaa on mukava ja lähellä omaa tyyliäni.

    VastaaPoista
  18. Ihanat leipäreseptit ja kauniit kuvat! :) Siinäpä ne yksinkertaisuudessaan..

    VastaaPoista
  19. Hei! Blogissasi on hyvää: persoonallinen tapa kirjoittaa, mielenkiintoiset reseptit, upeat kuvat, toimivat sivut jne.

    VastaaPoista
  20. Olet niin ihanan erillainen leivontablogi. Ravintola-arvosteluista pidän ja näin löytää itsekkin uusi kokeilemisen arvoisia paikkoja.. myös ulkomailta.

    vaisanen.maria(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  21. Sulla on näpsäkkä ote elämään, ja se huokuu ruudun läpi :)

    VastaaPoista
  22. Hei, luen blogia, koska kirjoitustyyli ja kuvat ovat niin hyviä ja kaupanpäälle tulee ihania ruoka/leivontaohjeita.
    mustikkapuu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  23. Parasta on ehdottomasti leipäreseptit. Olen kokeillut jo lähes kaikkia "ei juurella tehtäviä"-leipiä ja pian kokeiluvuoroon tulee ne loputkin;=)

    Blogisi kautta olen löytänyt myös hyviä leipäkirjoja, aloitin Bertinetillä jalan jälkiäsi seuraten. Lisäksi mm. leivän nostatuskorin olen hankkinut.

    Ehdoton suosikki blogini tällä hetkellä!!!

    T:"Juuren teon neljäs päivä menossa"

    VastaaPoista
  24. Omasta mielestäni blogissa on ehdotonta (ja siis parasta) selkeät reseptit ja hyvälaatuiset kuvat. Kuvia vielä painottaakseni: kuvat ovat aitoja ja selkeitä, näin ollen mitään väärinkäsityksiä ei maalailluista kuvista synny. :) kiitos hyvästä blogista!

    email: sariba90@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Eniten pidän leipäohjeista. Harvassa lukemassani blogissa tehdään leipää niin antaumuksella kuin täällä! Blogisi ohjeistamana minäkin intouduin tekemään ensimmäiset juureni jääkaappiin. Ja tuli maukasta! Vaikka en saanutkaan pidettyä juuria hengissä kovin pitkään, enkä ole ensikokeiluni jälkeen intoutunut uusiin kokeiluihin, palaan ohjeidesi pariin vielä joku päivä.

    Tällä hetkellä luen joitain ruokablogeja, vaikka en elämäntilanteestani johtuen teekään juuri lainkaan ruokaa. Tämä sinun blogisi on yksi niistä, joiden juttuja pidän silmällä ja välillä lueskelenkin, vaikken toteutakaan reseptejä itse tällä hetkellä elämääni.

    VastaaPoista
  26. Pidän yksinkertaisesta tyylistäsi ja selkeistä kuvista sekä kirjoitusten korkeasta tasosta :)

    VastaaPoista
  27. - Kauniit kuvat

    - Hyvä, kaunis ja sujuva kieli (äidinkieleni on ruotsi enkä osaa täydellisesti suomea mutta osaan kuitenkin sanoa, että kirjoitat hyvin)

    - Mielenkiintoiset reseptit, ja kiva kun on välillä vähän vaativampia reseptejä (esim kaikki Daring Bakers-jutut)

    - Blogin tyyli ylipäätänsä

    VastaaPoista
  28. Reseptithän on kaikilla enemmän tai vähän samat, mutta sinun blogiasi luen sen omaan huumorisuoneen iskevän tekstin takia ja kauniiden kuvien.

    lisäksi arvonnoissa hyvät palkinnot! ;D

    VastaaPoista
  29. Reseptit, valokuvat ja elämänläheinen ote leivontaan. Vinkit, matkat ja ravintola-arvostelut. Kaiken kaikkiaan huippublogi!

    VastaaPoista
  30. Moikka!

    Blogisi on tyyliltään persoonallinen, minkä vuoksi se erottaa sinut tuhansista muista leivonta- tai ruokabloggaajista. Otat myös kantaa eri asioihin omalla persoonallisella tyylilläsi eli suoraan ja rohkeasti. Jatka samaan malliin =).

    VastaaPoista
  31. Ehdottomasti parasta on reseptien monipuolisuus.

    awet@suomi24.fi

    VastaaPoista
  32. Tässä pari kehua (ei kuitenkaan liikaa ettei mee ihan överiksi): Kuvat ja persoonallinen tyyli.

    -Nti Papu

    VastaaPoista
  33. Ehdottomasti parasta on selkeät reseptit ja monipuolinen tarjonta. Niin ja vielä on mainittava, että tällainen juhlaviikko kyllä erottuu edukseen. Kehitysehdotuksena ei ole muuta kuin se, että toivottavasti uusia postauksia tulee yhä enemmän.
    Terkuin, Saara

    VastaaPoista
  34. Parasta blogissa on hyvät ja selkeät ohjeet esim. macaron ja leipäohjeet, myös ravintola ja matkajutut ovat mielenkiintoisia!! =)
    marileeleivoskelee(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Luen blogiasi, koska se on tyylikäs, käytännöllinen ja täällä on aina jotain kokeilemisen arvoista kivaa, jota ei löydy välttämättä ihan tavallisista keittokirjoista. Sinulla tuntuu olevan valtavasti kivoja ideoita, joita toteutat kiinnostavasti ja jalat maassa. Terveisin Riikkahelena

    VastaaPoista
  36. Blogissasi parasta on hyvä ote ja tekemisen meininki. Kauniita kuvia ja toimivia ohjeita.

    VastaaPoista
  37. Tämä onkin helpompi kuin eilinen kysymys, johon jätin mielikuvituksen puutteen takia vastaamatta. Mutta parhaimpina puolina mainitsisin hyvät kuvat ja selkeät, tarkat reseptit. Myös huumorilla kirjoitetut tekstit saavat aina hymyilemään. : )

    VastaaPoista
  38. Parasta blogissasi on ehdottomasti upeat valokuvat. Kuvat saavat aina veden kielelle ja houkuttelevat kokeilemaan reseptiä. Lisäksi reseptit on aina kirjoitettu niin selkeästi ja yksityiskohtaisesti, että hieman kokemattomampikin leipoja voi onnistua :)

    VastaaPoista
  39. Mukavaa tekstiä ja ihania herkkuja :)

    VastaaPoista
  40. Blogissasi on mukavia reseptejä - mitään en tosin ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Kuvat ovat houkuttelevia ja tekstit mielenkiintoista lukea - siinäpä syyt miksi täällä käyn katselemassa :)

    VastaaPoista
  41. Kuvat on upeita ja sen perään selkeät reseptit (: Loistavaa, jatka samalla mallilla (:

    VastaaPoista
  42. Blogissa parasta ovat yksityiskohtaiset ja selkeät ohjeet. Omiin suosikkeihini kuuluvat erityisesti leipäohjeet; blogisi on innostanut kokeilemaan leivän leipomista juurella. Leipäkokeilut ovat vieläpä olleet onnistuneita! Kiitos!

    VastaaPoista
  43. Minä oon täällä lueskellut jo kauan.. Kyllä on ollu hyvä blogi :) Parasta on valokuvat ja hyvät ohjeet. kiitos

    VastaaPoista
  44. Parasta on kaikki, mutta aivan parasta on houkuttelevan herkulliset kuvat! NAM!

    VastaaPoista
  45. Hyvät kuvat, jotka inspiroi itsekin kokeilemaan ohjeita.

    VastaaPoista
  46. Ihanat ohjeet. Hauskat kirjoitukset. Hyvät kuvat. Monipuoliset postaukset.

    VastaaPoista
  47. Muistaakseni etsin netin kautta keikauskakun ohjetta ja se löytyi täältä. Hapanruisleipäohjeen löysin myös täältä ja se onnistui hyvin selkeän ohjeen mukaan.
    Blogisi on värikäs ja kuvat selkeät, kattauksia jään ihailemaan usein.

    VastaaPoista
  48. Blogin visuaalisuus ja reseptit on parasta:)
    t:isabella

    VastaaPoista
  49. Blogissa on upeita kuvia, jotka innostavat kokeilemaan ohjeita. Erityisesti olen mieltynyt leivosohjeisiin, koska ne tarjoavat haastetta monine vaiheineen. Kaikki kokeilemani ohjeet ovat olleet tosi herkullisia ja menestys on ollut taattu, kiitos ohjeistasi.

    pakariset@kymp.net

    VastaaPoista
  50. En muista miten eksyin blogiisi, mutta koukutuin heti ensi näkemältä. Ensinnäkin tykkään blogisi monipuolisuudesta, on matkustelua sun muuta. Kirjoitustyylisi on ihanan letkeä ja persoonallinen, ja miten sen nyt ilmaisi - humoristisen asiallinen ;) Ja blogin kuvat, ne ovat kerrassaan hurmaavia!
    Paras blogi ikinä ! (oikeesti)

    VastaaPoista
  51. Ilman muuta reseptit ja leipäreseptit ennenkaikkea!!

    VastaaPoista
  52. Tyylikäät kuvat, reseptit. Sopiva määrä postauksia jotka pitää päivittäin käydä lukemassa.

    VastaaPoista
  53. mä en arvontaan osallistu, mutta halusin vaan sanoa, että mulla on maailman parhaat kaks isosiskoa ja sie oot se toinen. terveisin se keski-eurooppalainen.

    VastaaPoista
  54. Hyvät resepti ja upeat kuvat!

    VastaaPoista
  55. mää tykkään reseptien lisäksi sun käyttämästä kielestä! sujuvaa ja luonnollista tekstiä on ilo lukea!

    VastaaPoista
  56. Löysin blogisi pari vuotta sitten, kun etsin kauniita leivosohjeita. Ja niitähän löytyi ja lisää on tullut :) Lempiohjeeni on mustikkavalkosuklaaleivos-ohje, mikä ei petä koskaan! Ja lisäksi blogi on aivan ihanan tyylikäs ^_^

    VastaaPoista
  57. Blogistasi saa hyviä kattausvinkkejä, reseptejä ja vinkkejä leipomiseen. Kauniit kuvat lopputuloksesta ovat vain plussaa ja onhan se nyt kiva tietää miltä minkäkin leivoksen tulisi näyttää.

    Kirjoitat myös kivasti, niin että jaksaa lukea.. ! :-)

    VastaaPoista
  58. Ehdottamasti parasta blogissasi on mahtavat kuvat sekä tietenkin ihana tapasi kirjoittaa tekstejä :)
    lotta.lehtonen.lotta@gmail.com

    VastaaPoista
  59. positiivinen elämänasenne, silviissii kaikki maistuu paremmalta. Ja kaikki mitä olen täältä kahminut on ollut herkkua.
    Luen blogia selkeiden reseptien ja huumoripitoisen tekstin vuoksi. Kiitos niistä :)


    -Julia

    VastaaPoista
  60. No juuri tällä hetkellä parasta ovat tietysti nämä juhlaviikon arvonnat mahtavine palkintoineen, heheh. : D Lisäksi tykkään kovasti blogin tunnelmasta ja tyylistäsi kirjoittaa, keep up the good work!

    VastaaPoista