24 maaliskuuta, 2012

SITRUUNAMACARONIT


Koska ruoka suussa ei saa puhua, syötiin macaronit vasta lähetyksen jälkeen.
Kuorien ohje täällä, täytteen alla.


MASCARPONE-SITRUUNATÄYTE

125g mascarponea
75g lemoncurdia (itse käytin Mackaysin valmista, jos teet itse, voit tarvita lisäsokeria riippuen curdisi makeusasteesta)
pienen sitruunan kuori raastettun
1,5 tl sitruunamehua

FIN-ENG:
Since you can't really articulate with a macaron in mouth, we ate the macs after the broadcast.

5 kommenttia:

  1. Ah mikä ihanuus! Rakastan kaikkea sitruunaista ja vielä macaron-muodossa;haluan!

    VastaaPoista
  2. Hovkonditorn: Kiitos!

    Yaelian: Ja vieläpä niin keväisiäkin! (Vaikka täällä tuli kyllä lähes lunta aamulla taivaalta...)

    VastaaPoista
  3. Only this week I thought about making lemon macarons. I have made macarons before but never lemon. I have to say yours are wonderful! Such perfect macarons!

    VastaaPoista
  4. Marcellina: Thank you so much! The lemony filling is really worth trying.

    VastaaPoista