27 maaliskuuta, 2012

SUNNIN BRUNSSI


Osa lastemme kummeista lahjottiin jouluna brunssilupauksella. Aurinkoisena ja hemmetin kylmänä sunnuntaina joitain viikkoja sitten oli pöytä varattu Ravintola Sunnista.


Sinänsä paikan interiööri kaipaisi ehkä hitusen sisustusarkkitehtia, mutta tarjoiluihin olimme tosi tyytyväisiä. Hinta-laatusuhde on ainakin tiptop. 15 eurolla sai runsaan noutopöydällisen herkkuja, jonka leivät & croissantit oli itse tehtyjä, silliröra ihan kuin omani, hedelmät kypsiä ja makeita ja suolaiset kautta linjan maistuvia ja tyystin perus hotelliaamiaisesta erottuvia.


Juomista hintaan sisältyi kahvi/tee. Proseccot, mehut & smoothiet sai tilata erikseen. Omppulimehu oli ihanaa, aidon mehun makuista.


Lisätilauslistalla oli myös valikoima munajuttuja ja joitain makeita. Joille ei kyllä jäänyt yhtään tilaa.


Ja kun ekat kupit juotuamme bongasimme vielä isommat teekupitkin, ei tarjoiluista keksitty mitään negatiivista.

Sunnin muun ruuan tai palvelun tasosta ei minulla ole mitään käsitystä, mutta brunssia voin suositella erittäin lämpimästi. Suosittelen myös varaamaan pöydän etukäteen.


Sitä paitsi kuten alakerran Engelissä, tulee myös Sunnin ikkunapöydässä kansainvälinen fiilis suurkirkon vilkkuessa silmäkulmassa.


FIN-ENG:
On a Sunday some weeks ago we replaced our kids with a few of our kids' godparents, claimed our christmas present promises and took them to have brunch with us. Restaurant Sunn's brunch was really really good!

5 kommenttia:

 1. Koskakohan mä ehtisin Sunnin brunssista bloggaamaan. Se oli kyllä ihan kiva mesta, mutta listalla saisi olla enemmän vegevaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 2. Anna: Meijän seurueen vege kyllä vaikutti tyytyväiseltä... Voiskohan niillä olla myös vähän vaihtelua tarjonnassa? Ainakin sinä aikana kun me siinä istuttiin (=aika pitkään), vaihtuivat jotkut tarjottavista.

  VastaaPoista
 3. muuten tuo vaikuttaa oikeen hyvältä ,mutta croissantit niiden kannattaisi ostaa jostain.. ne on kammotuksia, ellei taso ole noussut todella paljon

  VastaaPoista
 4. Mut mä meinasin niitä listalta tilattavia. Siellä oli vegeä vain eggs florentine. Oliko teidän kerralla jotain muita vaihtoehtoja? Seisovat pöydät ei oo mun juttu (söin siis silti seisovan, kun en olis pelkällä kananmunalla pärjännyt).

  VastaaPoista
 5. aleksi: Totta, croissantit eivät olleet ihan parhaimmasta päästä. Mutta joukossa oli tosi tosi hyviä leipiä!

  Anna: Aaa, nyt ymmärsin! Kyl ne listalla olleet kamat oli varmaan ihan niitä samoja, ku teilläkin. Ei vaan tullut niin paljoa niihin sitten kiinnitettyä huomiota.

  VastaaPoista