06 maaliskuuta, 2012

WINNERS TAKE IT ALL

Juhlaviikko on aika saattaa päätökseen ja julkistaa viikon voittajat. Random.org -sivusto toimi lottotyttönä, virallisena valvojana Mikko aka Aulis Gerlander.


Maanantain arvonta oli helppo. Ainoastaan lupauksella leipoa leipää, pääsi osalliseksi Heléne Johanssonin Leipä-kirjan arvontaan. Riikkahelena voikin nyt perua aikeensa ostaa kyseisen kirjan, sillä hän selvisi viikon ekaksi voittajaksi.
Julkisesti on nyt aika moni luvannut leipoa leipää, joten hopi hopi hommiin!!


Tiistaina halusin tehdä homman vähän hankalammaksi. Mutta osoittautuikin, että kaikista hyvistä perusteluista sen parhaimman valitseminen on kaikkein hankalinta. Siksipä itsevaltiaana päätin jakaa kaksiosaisen palkinnon kahtia. Jalkapalloon ja isään, tai vaihtoehtoisesti Yves Rocheriin vetoaminen nähtävästi iskivät minuun koviten, joten HAY:n oranssi keittiöpyyhe menee Riikalle ja vaaleansininen Jennille.
Tässä vielä voittajakaksikon menestyksekkäät perustelut:
Riikka: Noh, nuo pyyhkeet sopisivat sen takia, että a) kuten jokin aika sitten keittiöni esittelin (täällä) on keittiö (ja koko koti) aika mustavalkoinen, joten joku kiva piristäjä (=keittiöpyyhe) sopisi sinne näin kevään korvilla, ja b) varsinkin oranssi sopisi sen takia, että olen saanut aivopesukasvatuksen Lahden Reippaan fanittajaksi, ja oranssihan on mustan ohella Reippaan tunnusväri. Ai että saisin lisäpointseja isältäni hänen vieraillessaan, ja tuon pyyhkeen ollessa keittiössä esillä.

Jenni: Tahtoo! Lähinnä siksi, että tänä keväänä muutamme mieheni kanssa ensimmäiseen ihan omaan kotiin eli omistusasuntoon, joka ostettiin melkeen siksi että siinä on niin ihana keittiö. Ekan omistusasunnon miinuspuolena tuleekin sitten se fakta, että sinne ihanaan keittiöön ei ole varaa ostaa mitään uutta ja kivaa itse ihan hetkeen. Toivoisin synttärilahjaksi mutkun sekin juhla on vasta joulukuussa. Arvonta olkoon siis ainoa toivoni! Niin, ja näillä näkymin (eli jos ei arvonnoissa tärppää) uuteen ihanaakin ihanampaan keittiööni muuttaa mukanamme 1990 -luvulla yves rocherilta ilmaislahjana saadut susirumat keittiöpyyhkeet. Kelaa sitä. :D

Keskiviikkona oli toinen Tammen kustantama superihana ruokakirja palkintona. Basta! arvottiin jälleen kaikkien osallistujien joukosta. Ja tehtävänä oli antaa risuja. Vaikka moni väittikin, ettei keksi mitään huonoa blogissa, oli ilahduttavan monelta irronnut rakentavaa palautetta. Tosi hyvää kritiikkiä ja varteenotettavia haukkuja. 
Basta! menee Jassulle, joka valtavirrasta poiketen piti pienestä fontistani, hih!Torstain arvontaan osallistuneet pistin haukkupäivän jälkeen kehumaan blogiani. Ja mitä kehuja sainkaan! Melkein punastuin. Tai liikutuin. Tai jotain. Päivän kaksi palkintoa jaettiin arvalla. Helsingin Myllyn mahtava Luomu-tuotepaketti lähtee Anskusiilille ja leivontaan patistavat Pyrexin välineet puolestaan Marille.

Kiitos Marin, Anskusiilin ja  kaikkien muiden kommenteista!!!


Perjantaina sain linkkejä ihaniin blogeihin. Samalla tavalla kuin keskiviikon palautteetkin, aion pikkuhiljaa kaikessa rauhassa ehtiä käymään jokaikisen läpi huolella. Ja linkkivinkkaajien joukosta arvoin päivän voittajan, joka on Kotihippi ja Leipuri, jonka vinkkaama blogi vaikuttaa ainakin ensivilkaisulla mahtavalta uudelta tuttavuudelta!


Lauantaina sain ison kasan ravintolasuosituksia kotimaasta, toiveeni mukaisesti pääkaupunkimme ulkopuolelta. Ja olipa joukossa joitain randomhelmiä Euroopan matkojakin varten. Ja se yksi seuraavaa Dar es Salaamin matkaa -varten! Päivän voittaja on Nanna, joka lakeuksien lohduttomasta ravintolatarjonnasta kirjoittaessaan unohti mainita kumman muistiinpano-opuksen mieluummin omaksensa haluaisi. Joten miten on Nanna?Sunnuntaille tulikin vielä ylläriarvonta juhlaviikkoa täydentämään. Ajattelin kaikkien olevan jo ihan kyllästyneitä tehtävänantoihini, joten päästin arvontaan osallistuneet vähällä, hymiö. Olivia-lehden sivuilta tutut täydelliset ohjeet kirjaksi koottuna osui nimimerkille Joy!


Kiitos kaikille aktiivisille osallistujille ja onnea voittajille!!! 
(Riikkahelena, Riikka, Jenni, Jassu, Anskusiili, Mari, Kotihippi ja Leipuri, Nanna sekä Joy, ottakee yhteyttä jauhotsuussa@gmail.com osoitteenne kera!)

Eiköhän tässä ollut nyt arvontaa seuraavaksikin kolmeksi vuodeksi!!!


Suurkiitokset palkinnoista:

5 kommenttia:

 1. Nyt pyärryttää. Olinpa mä onnekas. Ja vielä lemppariarvonnas, eli se restaurantti journal on mun valinta niin saan oikeen kirjoohin ja kansihin tämän lohoruuttomuuren. Laitan postia. Oli hianot arvonnat. Rykääsit oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Oijoi loistavaa! Täytyykin harkita samanmoisen pyyhkeen ostamista isukillekin (sisareni osti hälle viimeksi synttärilahjaksi mustaa ja oranssia vessapaperia). Omastani en kuitenkaan raaski luopua! Kiitos! (Laitan spostia tulemaan.)

  VastaaPoista
 3. Hip-hei, voitto kotiin! Kiitos ihanasta arvontaviikosta. : )

  VastaaPoista
 4. Nanna, Riikka & Anskusiili: Onnee hei ja kiitos aktiivisesta osallistumisesta 3vee-rykäsyyn.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että muutkin kuin minä kannattavat luomua. Resptienkeräilijä en tunnusta olevani.

  VastaaPoista