28 huhtikuuta, 2012

LEMON POPPY SEED, 1. OTTO


Kakkujen koristelu on järjettömän hankalaa puuhaa. Ainakin kaltaiselleni epäluovalle ihmiselle. Tarvitsen riittävästi aikaa suunnitteluun, jonka jälkeen parhaimmassa tapauksessa jää aikaa vielä etukäteen tehtävien juttujen hoitamiseenkin.

Ja kun päätyy tekemään kakun viime tingassa, tai muuten vaan kiireen keskellä, tulee koristeluista tämän tyyppisiä, hieman erikoisia. Vailla päätä tai häntää. Joku koulukiusaajahenkinen voisi myös rumaksi kutsua.


Mikko täytti kamalan paljon viime viikonloppuna ja päätin äkkiseltään leipasta kakun. Päädyin minua pitkään kiehtoneeseen lemon poppy seed -yhdistelmään, johon törmää usein ulkomaisissa, lähinnä jenkkiblogeissa. Sitruuuna-unikonsiemenkakkuni resepti vaatii kuitenkin vielä hienosäätöä, joten enpäs laitakaan sitä sellaisenaan tänne.
Projekti jatkuu.

FIN-ENG:
Making a cake look good is pretty damn difficult. And when in hurry, it's even more difficult. This one I made in hurry. If you know what I'm saying.

2 kommenttia:

  1. Muhkean näköinen kakku! Varmaankin hyvää,vaikket ihan täysin tyytyväinen siihen olekaan. Pidän tosi paljon unikonsiemenistä,joita täällä käytetään paljon;Suomessa muistaakseni vain sellaisissa maustesirottimissa kun taas täällä painon mukaan. Onko näin? Ja kiitos musiikista!

    VastaaPoista
  2. Yaelian: Hyvää se oli, muttei riittävän hyvää. Joo täällä tosiaan unikonsiemenet on marketeissa siellä maustehyllyssä, meni tovi löytää kun ekan kerran etsin. Nyt onneksi kaapissa iso tukkutonkallinen!

    VastaaPoista