22 kesäkuuta, 2012

CASTLEHILL & MIDHILL


Linnanmäki - check.


Kattila - check.


Kolea kesäkuinen lauantai vietettiin Lintsillä.


Ja syötiin Kattilan Midhillissä.
Valitettavasti olin hienoisen pettynyt molempiin.


Sinänsä olimme ihan tyytyväisiä syömiimme korealaiseen ja japanilaiseen hampurilaiseen,


lasten annoksiin


ja ranskalaisten sijaan tilattaviin sideordereihin. Sekä ylipäätään siihen, että huvipuistoilun lomassa voi oikeasti syödä jotain ihan muuta niin halutessaan.


Mutta. Koko Linnanmäki on nykyään vähän kolkko. Rumia rakennuksia ja tunnelma täysin kadoksissa. Olo oli vähän kuin kiertävässä tivolissa, jossa kaikki on vaan väkisin ängetty samalle pläntille, sen kummemmin kokonaisuutta miettimättä.

Ja mitä Midhilliin tulee, tuli pöydässä vähän turhan kauppakeskusmainen fiilis. Keskellä sijaitsevien Midhillin ja Coccolan tilat ovat mielestäni huomattavasti ankeammat, kuin reunoille jäävien kolmen muun alakerran ravintolan. Ja vaikka ruoka oli hyvää, odottaisin myös palvelulta vähän enemmän, varsinkin kun paikka kuitenkin jossain määrin henkilöityy hra Midhilliin.

FIN-ENG:
I love the idea of having a decent meal while in an amusement park. Still I wasn't totally pleased with our late lunch / early dinner at Midhill in Linnanmäki's Kattila. The food was good, the service a bit nonexistent though. And unfortunately the whole amusement park is lacking some atmosphere I think.

1 kommentti:

  1. Vierailkaahan Powerparkissa. Ei nyt ehkä mikään kulinarismin mekka, vaikka onhan hotellissa A'la Carte -ravintolakin ja muuten ainakin ruokapaikkoja niin, ettei nälkäiseksi jää. Mutta miljöö on superkaunis, hyvinhoidettu ja kompakti upeine ja runsaine ruusu ym istutuksineen. Laitevalikoimastakin löytyy kaikille pienestä suureen. Pidän kyllä itse ihan Suomen huvipuistojen ykkösenä, vaikka talojen seinämaalaukset eivät nyt niin minun makuuni olekaan, mutta kyllä ne huvipuistoon sopivat oikein satumaisesti.

    VastaaPoista