29 heinäkuuta, 2012

BOULEVARD SOCIAL


Loman alkupuolella ehdin kyllä käydä Helsingin yössäkin. Sekä sitä ennen dinnerillä Boulevard Socialissa.


Seurueemme koon takia piti meidän valita koko poppoolle yhtenäinen menu ja aika tyyriistä ehdotuksista päädyimme neljän ruokalajin kokonaisuuteen. Jokaisen menuvaihtoehdon korkanneet tikkuun isketyt vihersimpukat olivat hyviä, tokan ruokalajin lohi omaan makuuni aika floppi. Pettymyksen aiheutti myös tabbouleh, jonka ajattelisi tabbouleh-maailmankolkasta ruokaideologiaansa ammentavassa (hyvässä) ravintolassa olevan vähintään tajunnanräjäyttävää, mutta joka olikin lähes mitäänsanomatonta.

Ihanan mausteinen liharuoka, grillattu lammas kebab "shish style" oli puolestaan tosi hyvä. Voiton vei tällä kertaa kuitenkin jälkiruoka.


Lemon Pie Marrakesch - sitruunarahkaa, marenkia, sablekakkua ja suolakaramellia. Täydellistä.

Jälkiruuan lisäksi erityismaininnan saa kristallivesilasit ja superhienot pöytäpinnat.
Ja keittiöstä kurkkiva ihku Top chef -Teemu!

Vetoiaisin kuitenkin kaikkiin kanssaihmisiini: Ei kutsuta Boulevard Socialia Sossuksi, eihän jooko?! Ällö lempinimi.


Ja koska kyseessä oli ystäväni polttarit, ei kokoonpanomme ilta suinkaan jäänyt tähän.
Ihan pian pääsee häihinkin jee!

FIN-ENG:
The newest from the Farang & Gaijin boys tested, Boulevard Social. Kind of pleased but not totally. Waiting for the next visit...

4 kommenttia:

  1. Mäkin kerkesin tänne heinäkuun alussa, mutta en oo vielä ehtinyt postata, pitää laittaa töpinäksi ennekuin KAIKKI muut ehtii ennen mua....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä miten varsinkaan lomalla ei ehdi mitään!

      Poista
  2. Ihana Social Boulevard, mä tykästyin kauheasti kun kävin siellä kesän alussa :) pitäisi saada syksylle aikaiseksi uusi käynti, jolloin voisi maistella koko maistelumenun läpi.

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä kanssasi kahdesta asiasta: jälkkäri on ravintolan parasta antia ja todellakin ällö lempinimi tuo Sossu ;)

    VastaaPoista