03 marraskuuta, 2012

JYTKY


Jos luet yhtään ainutta ruoka- tai sisustusblogia, olet varmaankin jo tietoinen, että Gloria Blog Awards 2012 järkättiin viime viikolla Kellohallilla, ja että siellä kukitettiin ja palkittiin parhaat, kauneimmat ja suosituimmat.

Jauhot suussa oli myös ehdolla, kategoriassa Kaunein ruokablogi. Arvostan.

Voittajaksi kyseisessä kategoriassa valittiin kuitenkin henkilökohtainen ennakkosuosikkini, Vatsasekaisin Kilinkolin.
Parhaaksi ruokablogiksi tuomaristo valitsi Chez Jasun ja lukijoiden suosikkiblogiksi äänestettiin Kinuskikissa. Vielä näin jälkikäteenkin grattis vaan koko kolmikolle! Ja tietenkin myös sisustuspuolen voittajille. (Kaunein sisustusblogi oli niinikään lemppariehdokkaani, Weekday Carnival!)


Kaunein ruokablog(gar)i -kategorian voittajana on helppo hymyillä. Jee hyvä Riikka!


Ilta oli kaikin puolin erittäin onnistunut, eikä tappiokaan kauaa kirvellyt, kun seuralaisena viihdytti hassunhassu pikkusisko straight outta Berlin.
Päätimme muuten Lauran kanssa ryhtyä sisustusbloggaajiksi. Koska kaunein sisustusblogi lähtee Pariisiin ja suosituin Barcelonaan!!!
Muita palkintoja yhtään vähättelemättä.

Edit 6.11.:
Sekoilin. Se olikin paras sisustusblogi, joka sinne Pariisiin lähtee, suosituin edelleen Barcelonaan. Ja se kaunein, se lähtee K-Rautaan!


FIN-ENG:
Last week the most beautiful, best and popular blogs about food and interior decoration were awarded at Gloria Blog Awards 2012 in Kellohalli. Although Jauhot Suussa didn't win a trip to Paris, nor to Barcelona, I had a great evening. With the most funny blogger around, my lil' sis.


7 kommenttia:

 1. Meille Lutherilaiselle kansalle lienee paras palkinto kuitenkin työ; pääsihän suosituin ruokablogi Fazerille kehittelemään uutta leipäreseptiä ja paras (vai kaunein?)tekemään ruokajuttua Gloria-lehdelle.
  Yhtään palkintoja vähättelemättä. ;)

  VastaaPoista
 2. jonna on ihana! t.pirjo

  VastaaPoista
 3. Voi kääk. En kyllä pariisiin lähde vaan parhaan sisutusblogin pystin saanut Parolanasema. Meikäläinen menee rautakauppaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, niinhän se olikin! Korjasin ylle. Rautakauppakin on ihan kiva matkakohde ;) Jo Napakympissäkin oli aina pakollinen kotimaankohde!

   Poista
  2. Ja hei vielä onnittelut!!!

   Poista